Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U čemu je sad problem, momak je izrazio želju da igra za BiH druga Njemačka liga nije loša čak je kvalitetna i sigorno će biti od pomoći. Gade mi se ovi ljudi što samo sjede za kompom i pljuju po svima niko im ne valja, malo se raspitajte da li ste vi u redu. Momčino sretno i da Bog da da zaigraš u dresu BiH u Brazilu ;)
Pratio sam ovog Bicakcica nekoliko utakmica. Mislim da je mnogo bolji stoper od onog Vranjesa. Hvala mu sto se odlucio da igra za nasu reprezentaciju.
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
kakve su ovo gluposti sto ovi komentarisu pa taj bicakcic je bio u20 reprezentativac njemacke igrao je vec za prvi tim stutgarta igrao je evropsku ligu sto mnogi a reprezentativci nisu jedan od razloga sto je otiso iz stutgarta je taj da je odbio pozive u mladu njemacku reprezentaciju kada su ga nasi kontaktirali i isto nije se slagao bas sa trenerom a i konkurencija na mjestu stopera u stutgartu je jaka jer na toj poziciji igraju povremeni reprezentativci njemacke i mi umjesto da se radujemo sto momak hoce da igra za nas mi ga pljujemo koji smo mi jadnici pa momak je preslikan spahic i onaj ko ne zna kakav je to igrac ne treba da komentarise
..dobar igrac,steta sto je mome kelnu gol upucao jjjjeeebboo ma...te..r svoju..
Bicakcic je izmislio fudbal za onog Vranjesa. Kolasinac isto tako. Samo je u ovoj nasoj jadnoj i bijednoj drzavi sa onakvim mazlumom od selektora na klupi moguce da ova dva momka jos uvijek cekaju na nastupe za nasu reprezentaciju. Bitno je da on forsira Vranjesa, je*o li ga on da je*o. Pogledajte samo ovu defanzivnu liniju kakvu mozemo ocekivati u buducnosti. --Sead Hajrovic---- Bicakcic-----Kolasinac----Kvesic Nazalost, Susic i kompanija o ovome uopste ne vode racuna, pa tako niti jedan od ovih momaka jos nikada ni poziv nisu dobili. A da su dobili poziv, sigurno bi brze izganjali i papire. Ovako prepusteni sami sebi, da ganjaju ove papire, a to nam se obilo o glavu sa Izetom Hajrovicem.
Braunschweig prvi u cvajti sa 10 bodova vise od3-eg skoro pa sigurno novi bundesligaš a mali je jako dobar.Treba mislit na buducnost,znao da su ovo Spahićeve posljednje kvalifikacije.
Koliko smo mi bosanci napacen i glup narod ...! Po meni je ovo jako pozitivna vijest za nasu reprezentaciju jer ovaj covjek ce uskoro da zaigra za A tim i time definitivno poboljsati odbranu nase reprezentacije, to je najbitnije u svemu, a ovi pederi sto gledaju dali on cupa obrve nek idu i gay bar i nek se tamo nabacuju mozda pokupe koju kitu veceras! ;)
Slazem se i ja da je dobar,jos je mlad,standardan je u ekipi koja ce uci u Bundesligu ove godine (svakako bolji od Vranjesa) ,a sto se tice izgleda,obrva,depiliranja,gdje ste vidjeli bosanca pedera? :D
Da li su novinari (Sinanović, Mamela, Delić...) dobili skupocjene kravate, obilni ručak, koju kesu sa rokovnicima, kalendarima, upaljačima.... kao što je to bilo u vrijeme Muniba Ušanovića? Nekad je ovo bila najposjećenija konferencija za štampu!
http://www.kicker.de/news/fussball/2bundesliga/startseite/579572/artikel_dogan-zieht-hauchduenn-an-lustenberger-vorbei.html Ermin Bičakčić se vodi kao jedan od najboljih stopera u 2. bundesligi.
Obrve pocupane, da nece i noge depilirati pred utakmicu!?
Vidi livadića (izvini Piriću) što se prodaju raji fotografisanjem sa Ronaldom, pardon Bičakčićem....., bilo bi im bolje da se slikaju pored obnovljenih BH stadiona, usvojene reorganizacije takmičenja ove jadne lige, usvojenih standarda takmičenja u ligi itd...., to bi značilo napredak, ovako sa ovom fotografijom neće biti ništa bolje.....
HAHAHAHAHAHAHAHAH, GLEDAJ TRUBADURA http://www.klix.ba/images/klix-team.jpg
ovo onaj mali sto je cuvo klupu u stuttgartu dvije godine i sada je u drugoj ligi njemacke ...