Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genije je oteo loptu Nadalovom ujaku i lobovao tada najboljeg golmana svijeta.
Dejo car.
"Je.em te u usta te je.em, pi.ko jedna, u ta škrbava usta, dođi vamo pi.ko jedna, po.uši ga malo purgeru" Intervju sa Dejom Savićevićem neposredno pred utakmicu Hrvatska-Jugoslavija u Zagrebu 1999 godina. Antologijska replika "ti si go.no" i Dejin odgovor.
Opet bratstvo i jedinstvo vijesti. Nemojte više ubijati u pojam i ovako ubijene turbo folk narodne mase...Ne biste se nikada sjetili prikazati najljepši pogodok koji je iko ikada postigao kao što je Zlatan Ibrahimović protiv Njemačke makazicama sa 40 metara i kada je gotovo sam od Njemačkih 4:0, poravnao na 4:4... Ali crnogorac može..
Kako mi se tada sve cinilo moderno a gledaj klupe za rezervne sjedili ljudi bukvalno na klupi. Danas sve nesto razmazeno u foteljama itd.
Na danasnji dan je Bosko odveo Admiru u smrt...bjezeci Batku na Grbavicu...Jer Batko je bio olicje i spas za Boska,nasuprot Sarajlija...