Na račun čelnika NSBiH
0
Na Bilinom polju ispisane uvredljive poruke
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka vam cast
NE KONTAM! Svi neke bojkote nesto ovo ono kad svi znamo da generalno na Balkanu nikada nije doslo do promjena bez radikalnih poduhvata!! Ciro nije ni po cemu kriv, igraci su igrali. Ciro je OK, i na njemu je da se dokaze u nasoj reprezentaciji. Glupi su mi ovi sto su toliko protiv BHF, zbog toga sto furaju istu politiku, kao oni su dijaspora bla bla! U isto vrijeme i BHF su glupisoni i donekle picici, posto su ufurani da nas narod nista ne smije uciniti i kako nisu patrioti. A ispali su ko curice na zadnjem bojkotu pred savezom, gdje su prvi pobjegli od drotova! Ako ste za promjene i to vam toliko znaci, u kost onda!!
Treba na svakoj utakmici zapaliti 50 baklji i baciti u igraliste, i nek svaku utakmicu dobiju po dzepu! Ali bas na svakoj, i ovdje i u gostima!
ćiro je najsmješniji čojk kojeg sam ikad čuo.nemojte pljuvat po čojku u ostalom sta vi znate sta se dogadja u reprezentciji nemate pojma a kao jedino ste sigurni da niste glupi e varate se?! i nije kriv trener sto ekipa ne pobjedi,ili izgubi trener je sporedan u fudbalu.nema tu taktika ovo ono samo treba znat da ces pobijedit i gotovo,treba vjerovat ja vjeruujem i znam da ćemo špance dobit tamo u prvoj utakmici.
ti si ćiro najbolji. Tuzlaci su uz tebe.
CIRO PEDERU!!! BOJKOT!
Stvarno ne mogu da vjerujem da neko moze ici na utakmicu veceras. Kakva Bosna,kakvi igraci? Ovo je privatna eprezentacija NSBiH-a a ne drzavna. Ovo su igraci NSBiH-a. Oni igraju samo za bolji transfer a ne zbog patriotizma ili radi navijaca. Dokle cemo biti stoka vise? Dokle ce nam oni uskracivati da imamo nacionalni naboj i ponos? Pa sta se desavalo samo prije mjesec dana? Dokle ce ruralno stanovnistvo odlucivati o sudbini ove zemlje? I JOS NESTO NEMOJTE MI MOLIM VAS PISATI KAKO NISAM PATRIOTA VJERUJTE DA SAM ZA \"OVO OVDJE\" PUNO DAO I DATI CU JOS AKO BUDE TREBALO. B O J K O T Licno znam koliko kosta okupljanje reprezentativaca. Samo izdrzimo kasa samo sto nije presusila. Otici ce oni kad nestane para MOLIM VAS NEMOJTE IM PUNITI DZEPOVE
bojkotujem naravno
nema bojkota, navija se za BOSNU a ne za savez. a sto se saveza tice, SAVEZ NAPOLJE.. i veceras svi u Zenicu, evo mi krecemo.. pozdrav i vidimo se.. ekipa iz Tuzle! SLOBODA SAMPION!!!
raja znali neko gdje da se pogleda tekma bih-bugarska
ipak pubuna nije MALA...
ćiro pederu
Ovako Prvo podrzavam \"za ratka 20.08.2008. u 16:12\" to care. Drugo @NIKO preporucio bi ti da prestanes ovce cuvati i spustiti se malo u dolinu sa planine i raspitaj se da ti neko posudi kartu BiH i da ti pokazu gdje se tacno nalazi Zenica pa onda pozovi nakog malo skolovanijeg cobana da ti tvoje misljenje istipka na computeru. A dok to ne uradis nemoj slucajno da te vidim ovdje a sad mars cuvaj ovce. http://s1.trosjed.net.hr/trosjed/slike/2117080e_0_j4dfq.jpg
jebo nas i nazu drzavu,kud me napravise ovdje,da sam bogdo svabo ili svicarac.
SaVeZ NAPOLJE!!!!!