Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kol\'ko je samo momak na zemlji to je strasno. Kod nas se dizu uvi babini, sto im je babo izvaro i Boga i narod, a oni nemaju ni trunke srama. Dzeko ponos si nacije!
ma Džeko je gospodin,ovi sto ovuda pišu da je kloc ne mogu ni zamisliti kako je sada biti Edin Džeko,al eto..
Za ovo treba reći hvala velikom tuzlanskom fudbaleru i čovjeku Enesu Mešanoviću!
ovaj dzeko ima krmece oci
svaka cast momci sto ste dogurali do Citiya
Svaka čast Mešanoviću i Džeki, a momcima puno sreće i da ne odustaju i istraju u svojim namjerama SAMO HRABRO, nisu oni nista drugaciji od nas !
hehehhe..sto se ismija ovom komentaru\"daj djeci od mene sok kad dzeko nece da ih pocasti\"ccc..svaka cast momcima i zelim od srca da uspiju i da budu nove nade nase bih.a dzeko je svoje pokazao do sad on sto je uradio za reprezentaciju bosne i hercegovine i samo bih.nece niko nikad..hvala dzeko na svemu lijepom sto si uradio za nas obicne smrtnike..pozz
ha ha ha, čuj ARSEnal veliki klub! Man Urinated veliki klub? Shitty veliki klub?? PIH! J.adni vi!!!!!!
Bravo momci, nadam se da će te napraviti kraijeru u Engleskoj i služiti reprezentaciji Bosne i Hercegovine u budućnosti. Najveći talenti i jesu dolazili iz Bosne i Hercegovine.
najbolji i najkorektniji momak koji je ikad bio u reprezentaciji,respect:D
SRETNO MOMCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
svaka ćast rile napravio si majstora,sad ti je džaba daska iz olova...............
CIty je prosječan klub u Engleskoj. Ima dvije titule prvaka engleske osvojene do sada. 5 puta su osvajali FA kup, te su osvojili par puta liga kup i jednom kup pobjednika kupova. Veliki klubovi u Engleskoj su Manchester, Liverpool, Arsenal, Villa, Chelsea, Newcastle, Everton... Ti klubovi imaju dugu historiju punu trofeja... City je kao Željo i Sarajevo u bivšoj ex Yu ligi, mrtvi prosjek. Što se tiće njihove snage sada, sada ekipu imaju da osvoje titulu ili barem se plasiraju u ligu prvaka... samo daleko su oni još od toga da budu veliki kao ovi pobrojani klubovi...
Nek vam je SRETNOOOOOO !!!!
ja rugobe, braćo draga.
ovaj džeko isti ko štakor. fakat je ružan do boli.
kao sto svaki klub ima sponzora, tako ima i arsenal. i sam kazes da fly emirates ima dionice sto ne znaci da je vlasnik kluba, sto nije slucaj sa citijem i celsijem.