Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čista 2 sutra!
"Nasreću, na našim prostorima je maltene došlo vrijeme da je bolje biti gost nego domaćin. Domaćin uglavnom ima ulogu favorita i imperativ pobjede tako da se često dešava da gosti odnesu bodove, što je po meni dobro. Mi također očekujemo jednu utakmicu u kojoj možemo igrati i rasterećenije i drugačije nego što to moramo igrati na svom terenu", kazao je Musemić.
još je par puta to isto ponovio
Husref je bio pravi igrac i jako je dobar trener,covjek koji voli i zivi fudbal,iako sam zeljovac uvijek sam ga maksimalno postovao !
mladost je jedna od najnezgodnijih ekipa u ligi....svasta moze biti...al mislim da ce x biti