Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek realno i posteno rece... "Činjenica je da Sarajevo ne igra dobro, a pitanje je da li i može bolje s obzirom na kvalitet igrača kojim raspolažemo"
Ko i sve ostale ekipe u ligi, ko i zadnjih 20 godina :) Realno.
Izdrzi Musemicu legendo BH nogometa .. ne isplati se glavu gubiti zbog politiziranog sporta.
Pa ne sjedi na klupi džaba. A šta bi to mogo radit ako ne bude trener? Držat kafanu?
Ako je vozio brzo, treba mu vozaču uzet a ne mjesto trenera, Može on i pješke dolaziti, glupih policajaca u Bosni!
DOK SJEVER PRZI SEFE IZDRZI FK SARAJEVO
Bravo novinar ...citiram : Divovima .... Da nije smijesno bilo bi zalosno :D
Žao mi ga je kao čovjeka ali za FK Sarajevo je najbolje da traži novog trenera i to vrlo brzo i po mogućnosti izvan BiH.
Legendo nasa, uzrok tvojih zdravstvenih problema je dvojac Dupovac-Karic, koje "neko" forsira u timu, zbog cega nas klub ispasta i tone prema sredini tabele. Kud ces dalje kad i djeca pricaju o ovoj dvojici duduka.
Pa ko je dovodio igrace Husrefe ??? Nisam ja garant... Ja ne mogu da vjerujem da trener koji vodi jednu ekipu i u saradnji sa upravom dovodi igrace kaze nemamo kvalitete. Sam sebi skace u stomak jer si ti dovodio te nekvalitetne igrace... Znaci niste znali izabrati... Treneri u bh sportu su prave picke, svi su krivi samo oni nisu dovedes deset igraca 8 nekvalitetnih i dva koja nemaju pravo igrati a primaju platu. Ali uvijek iste prica. Da Bog da ti meni zivio 100 godina ali prihvati vec jednom kakvu odgovornost. Druga je prica ako ti je neko drugi dovodio igrace i odredivao ko ce igrati.. Kad god je gutavo nekvalitetni igraci a kad je kako valja svjetski treneri i direktori...
levatu jedan niko ga ni za sta ne pita, menadžeri kolo vode, da ih bogdom treneri biraju, sve bih bolje bilo
Horde su uz tebe ? Daj ba divovi bjezite,kako vas nije stid,borite se za titulu napokon,covjek imao problem sa srcem i opet je tu ostao da bi dobio zvizduke sa istoka i sjevera . Ne valjate vi !
ne smije se ići brže od života
Husrefe majstore horde su uz tebe ;-)
Husrefe majstore horde su uz tebe
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija.... neka živi Bosna, naša država!
Jarane yelim ti puno zdravlja ali za tebe nije vise ovaj posao
Hz
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemić jedan je od nas! https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1476216_10202712759204706_716489132_n.jpg