Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala bhrtu jos jednom, za mikrofona vam falilo ..
Sreca pa su tribine natkrivene i da je uradjena drenaza terena mozemo ocekivati spektakl
Gdje je tatar?
ovo ce biti takmicenje ko ce izgubit', masis jedno kolo, odes u trece, dobijes nekog laganog ako si sretan, i eto grupne faze. Volio bi da SA uspije u tome, al ne bi bilo lako gledat' kako nas buse ekipe u grupnoj fazi...:-) Sarajevo - Juventus 0:14 haha...#pitardogroba!
Možda BH Telecom i Moja TV kupe BHT pa jednog dana i pogledamo utakmicu!
Hvala svim dobrim dušama na linkovima :D ajmo pitari. Ak izvucete remi, obecajem da kao purger necu govorit, barem tjedan dana, burek umjesto pita :D.
Nadam se da će nam’ ostati u lijepom sjećanju današnja utakmica. Sretno Saraj’vo !
Evo link ko nema gdje gledati nadam se da ce raditi :D http://cdn.freesport.live/live/stream.php?t=Flash&link=https://cricfree.stream/watch/site/update/premiersports&id=349897
Ne znam jesu li doveli Dembelea(16god), ali ako bude igrao moći ćemo svjedočiti vjerojatno jednom od prvih seniorskim utakmica lika koji će postati među najboljima na svijetu
@NigdjeNaSvijetu nisu brate osto je Dembele u Barsi ipak hhahaa
nas ostale pitari ne zanimaju zašto bi bht prenosio pitare, a ne prenose reprezentaciju bih?
Žao meni onih u dijaspori nemaju Moja TV a patriote...
nadam se da će Klix biti dobar i na tekstualnom prijenos dopustiti više od 5 komentara kada bude tekma
Hoce li se skupit 5 000 pitara?
još više od sat vremena..ko če dočekati heboga
Porn must go on
SDA!!