Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si jedan veliki gospodin svaka cast
Biti srcem vezan u tome lezi snaga
a pretstavnici točkolupača iz 'naših krila' ga ne obiđoše. pa jest, nije anto đapić u bolnici.
Ma momčina na kvadrat, gdje ćeš sa Husrefom
ovaj husref ima glavu ko ćutuk...
Moj Husrefe svjetski treneri rade u svjetskim klubovima a tebi valja sekirat se u torpedu..,kako god hvala Bogu pa ti je bolje TM87
Koji ste vi kompleksaši,svaki minut svog života vi provedete misleći i spominjući FK SARAJEVO.
"Ako mogu neki svjetski treneri raditi sa bajpasima, mogu i ja". HM
Svaka cast nema sta !
Uhhh, a sta ce kad se bude sikir'o sto opet nema titule ? Pametnije mu je da gleda tv prenose a propali maleni udbaski klub ostavi npr. Blekiću, ionako jos koja godina i raspad sistema i aBd Prva Federalna... :)
Samo sanjaj maleni pederski kompleksašu,nego boga moli da vam ivica ostane živ,kad on odapne vama slijedi ne federalna već kantonalna liga :)
jasta nego kantonalna gradski derbi ce vam bit sa Butmirom! HZ-UD
Nemaju oni tolikih sikiracija moj Husrefe, ko mi. Lako je njima.
Tako je, hajde da žalimo sami sebe....Svašta...