Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod prvih informacija koje su se javile da Rakitic prelazi u Barsu ja sam napisao da to nije u stilu velike Barce, ako zaista tako bude cestitke Real Madridu na mnogo trofeja u narednom periodu, Rakitic moze igrati za Schalke pa i Sevillu ali Barcu nikako nije dovoljno kvalitetan i u to ce se svi koji misle drugacije uvjerit u narednoj sezoni, a Barca je pocela sama sebe da unistava prodaju Thiaga Bayernu sad Cesca Chelseaju Xavi je star ko da igra u veznom redu pa ne moze sam Inesita bez obzira koja je klasa
dzabe konfabulisete da covjek nije kvalitetan. Rakitic je kvalitetan igrac, dobro cuva loptu, ima odlican pas, dobro cita igru, "bezobrazan" je u smislu da se ne boji nista i nikoga, pa fino proda sombrero Pepeu. Konfabulacije prodajite negdje drugdje. I da, ovo Bosanac pise.
nemam ništa protiv dečka, ali realno, on nije kvalitet za brasu.. zubizareta će taj klub u ponor dovesti kakve genijalne kupovine ima.. pa 5 godina nije poštenog štopera uzeo a šatro juri na sve trofeje, vidjeli smo kako se završilo u predhodne dvije sezone u CL, a i sljedeće će biti katastrofa ako minimalno dva dobra štopera ne dovede.. kakav crni rakitić, kakvi bakrači..kao aleksandar hleb svojevremeno što je došao pa se provaljivao..
Bitno da ovdje ima mnogo experata koji znaju bolje od barcinih što njima treba i kako da igraju! Podsjećate me kad se o Luki pričalo da će u Real pa ste se natjecali tko će ga više vrijeđat a sad ga ne daju iz Reala za suho zlato. Samo tako nastavite, sigurno će netko čut za vaše visoke kvalifikacije u velikim klubovima.
Uvijek mi je drago kad Barcelona kupi dobru lopatu :D