Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad što smo izgubili idemo malo na hljaganje Brazila, haha :)
Upravo tako. Sada se traze krivci :D
Bas je sexy grad.. Prava latinska amerika. Nisu ni veci gradovi puno bolji, samo na tv-u to ne prikazuju.
to ti bio tamo?pa svuda u svijetu ima sirotinje,imas i u predgradju dubajia ovakvih slika
Jes' bio sam tamo. Sto cemo sad?
Zasto se neda priopcavati o doceku zlocincu u Busovaci, a negdje drugo, gdje bi se trebao zatvoriti clanak pustaju izjave. Bojkot Klixu, dati mu do znanja da su sranje od sajta. Svugdje cu spamovati ovaj sajt, zbog nekorektnosti.Nadama se, da ce me i drugi slijediti. Mi smo ti. koji dizemo ili onemogucavamo ovoj stranici da zivi ili da se ugasi. Bez nas su niko i nista!
hahha bijeda a mi smo kao elita. www.nebitno.net
Latinska Amerika je isto kao i drugi kontinenti pod kolonijalnom vlašću naprednog "zapada", danas slika i prilika bijede. Do dolaska "demokratije" koju donosi bijeli čovjek sa zapada, u Latinskoj Americi su postojale civilizacije, ljudi su dobro živjeli koristeći prirodna bogatsva u mjeri u kojoj im je to bilo neophodno. Sve dok nisu došli bijelci, koji donose ropstvo, smrt i zarazne bolesti, a odnose sve što nije za nebo zakovano. U početku su to bili Španci, sve do 19.vijeka, kad na scenu stupaju nove, "veće" demokrate, SAD koje su okupirale dotadašnje španske kolonije. Danas su države Latinske Amerike najveći proizvođači droge, za demokratsko američko tržište.
Naši su se onda tamo osjećali kao kod kuće!!
Ja sam svd govorio necemo se radovat, nismo Srbi, izgubili kosovski boj i kontaju pobjedili.
Eto mi živimo bolje od ove sirotinje, daj neserite sviju vam
Imao sam priliku da poslovno budem u Brazilu. Bosna je Svicarska za Brazilske gradove papout Ria, Sao Paula i Santosa. Samo Bosanci to nikada nece priznati.
jes se usro ovaj reproter, nije smio ni covjeka slikat. nece ti nista. to je samo propaganda.
HVALA VAM ZMAJEVI ZA SVE STO STE UCINILI ZA SVOJU ZEMLJU BOSNU I HERCEGOVINU.GLAVU GORE VI STE PONOS DRZAVE.UCESTOVANJEM NA NAJVECOJ SMOTRI FUDBALA VI STE POBJEDNICI.MONOGO VECE I BOGATIJE ZEMLJE SU OSTALE KOD KUCE PORED MALI EKRANA DA PRATE 32 ZEMLJE NA SVIJETU.SAMO NASTAVITE I IMATE UVJEK PODRSKU OD SINOVA I KCERI OVE NAPACENE ZEMLJE. VELIKO VAM HVALA ZA SVE "NAPRIJED ZMAJEVI VOLI VAS BOSNA I HERCEGOVINA"
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10460206_589645181152396_3585496731028159546_n.jpg
Nije pogriješila jer je tako decentralizovan raspored idealan za oprat silne pare.
Sada nam vise ni Brazil nevalja pošto se vracaju kuci ruglo.
Spahicu nemoj vise igat za reprenzetaciju et zamljavam te ako si na ovim portalima mada ne vjeruje, ti ides po fejsbuk al ako ima neko njeguvu adresu na fejsbuku daj zamolite ga da ne igra vise i da skine kapitensku traku jer da li je ostario ili bio povrijedjen ili bolio ga ku... sinoc za reprenzetaciju ili bio potplacen ili drugi mozda faktor nije vise bitno odlazi jarane prepusti traku Begovicu i Besicu ma tako se bori i igra za zemlju a tebi haj oprosticu al samo ako odes u zasluzenu penziju !!!
Pa kao da ima jos puno igrati.. 2-3 godine i mirovina