Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj problem se može lako riješiti-dovedeš napadača koji zna dati gol, za razliku od ovog našeg pulena...
čuvajte vi rezulttat, Što je sigurno, sigurno. Od prve minute bunkerica.
Moj "kapitenu" nije ti ovo želim - želiš! Pa zar vas nije stid reći da niste imali sreće protiv amatera?!??! Srce na teren bezobraznici pohlepni!!!
PEHAR STIŽE U TUZLU: PIONIRI SLOBODE POSTALI PRVACI BIH U današnjem uzvratu protiv Željezničara izabranici Admira Galića su poraženi 3:1, no zbog gola u gostima i činjenice da su prvi meč na Tušnju okončali u svoju korist 2:0, sasvim zasluženo donose još jedan šampionski trofej u klupske vitrine. Svaka čast momci!
Vise srece iduce godine....
Gledajte upravo na FTV dokumentarac o fasistama,i njihovim djelilma !
Imali igdje prenos utakmice
livetv.ru bit će stream!
Dzakma, centriraj se malo sa sobom, mani se zajebancije na terenu i ti i ostala ekipa, zalosno je gledati sa tribina kako amaterski kiksate i zaboli vas racku za to!!! nemojte da bude marisane poslije tekme, a ima nas dosta hvala Bogu!!! Mi smo divovi, svako nam je plijen...
Volim Sarajevo najviše na svijetu, ali sto sada imamo loš tim to je nenormalno. Realno ako sa ovakvim timom budemo izborili europu to ćebiti veliko čudo. Pitar do groba.
Onda pogodi go ako zelis kraj problema... Nije stativa go a nije ni precka....