Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je copy paste od avaza za svjetske prvake holandjane. nepismeni novinari avaza
dje ce on stopera igrat gledaj ga kolisni je visi onaj dres na njemu ko na ofingeru u bagateli
pa ovi novinari nemaju karaktera ni mrvicu.Daj nekopirajte vise vijesti sa dnevnik.hr ili index.hr,pa to je sramota,makar da ste tekst ispravili ovo sto pise da je holandija svjetski prvak ali i to izgleda neznate nego samo copy i paste.brukate stranicu papci obicni.
zar ne vidite da je vijest prenesena od Totalsporta, kada se vijest prenosi ona se ne smije mijenjati... tako da ne pričajte gluposti. nije pogriješio sa-x već totalsport :)
Onaj so ti je mamu nabijao do iznemoglosti
konju jedan ko je svjetski prvak!!!!!!?
Ha ha ha glup gluplji,pa nisam vidio nepismenijih novinara cuj svjetskih prvaka holandana a i ostalo u tekstu uzas pa et,cuj ovog Bosanca vratite nam Kovaca pa taj lik neigra vise a i Krstajic ovu godinu zavrsava karijeru,nema zestoki ste sto jest jest
Pozdrav Srebrenicaninu,nema sumnje da ima dobre i cvrste kosti,Falesic je poznat kostolomcima,(sala)..Dobro dosao MuhAmede u repku ,petit lion :-)
Jedog zimskog predratnog dana, kiša je lila da nogometni talenti kao djeca će otići u drugu državu, to raja nije snila: Neven Subotić, Samir Handanović, Marko Marin, Deni Avdić, Haris Seferović, Braća Hajrović, Vedran Ćorluka.......... UEFA TREBA DA DONESE PRAVILO PREMA KOJEM BI IGRAČI KOJI POTJEĆU IZ TE DRŽAVE ILI SU ROĐENI U TOJ DRŽAVI DA IGRAJU ZA TU DRŽAVU!!!!! UZMITE NA SPAHIĆA I JAHIĆA ( ONI SU ROĐENI U DRUGIM DRŽAVAMA) , A VRATITE NAM: IBRAHIMOVIĆA, MARKA MARINA, BRAĆU HAJROVIĆ, HARISA SEFEROVIĆA, MARIA MADŽUKIĆA, VEDRANA ĆORLUKU, MLADENA KRSTAJIĆA, NIKU KOVAČA, ADEMA LJALJIĆA, NEVENA SUBOTIĆA, DENIJA AVDIĆA............... SLAŽETE LI SE SA OVIM?
Lijepo mu ime pravo , neka je sa srecom momcino !
\"Ovaj je put, u 1-0 pobjedi svjetskih prvaka u prijateljskom meču protiv Turaka..\" Holandija svjetski prvak, uh kad se sjetim kako su pokosili Špance u finalu..
Bravo za Bešića,abd bit će u prvoj postavi.
Rasplet je to novog teškog slučaja povrijeđivanja na utakmicama holandske nogometne reprezantacije???? Ovaj je put, u 1-0 pobjedi svjetskih prvaka ??? VI NEMATE POJMA BAGRO NEPISMENA!