Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar jagodic ima razloga da laze,... mali trenutno ne treba A selekciji, a mladu ekipu bi dolazio kad on hoce... dokaz da je jagodic upravu je to da su ga istjerali iz hamburga zbog ponasanja... mali imapogresan stav i zasto bi pustio da kvari raspolozenje i ostavlja los primjer drugim mladim igracima. jagodic je dokazaoo da je klasa i velicina
jagodic i jovic su po meni najveci strucnjaci u bih
Vlado, dobar si trener - ali zbog lsoe situacije i problema u Celiku, pomalo gubis kompas. Podnesi ostavku u Celiku i fokusiraj se na mladu repku. Muhamed Besic nam je potreban u repki i tu sva prica treba zavrsiti. Medju prvim se odrekao Njemackog pasosa od ovih mladjih, nastupao je za repku i sa slomljenom rukom - prema tome, pamet u glavu. Nisi ni ti sav svoj u zadnje vrijeme.
mozda ima nekog svog da ga progura mali je talenant nema govora tako lahko pustiti,tu nesto smrdi
kako da nema.. otac mu je poznati gurač (radi kojeg je i istjeran iz hamburga): http://pressing.ba/info/bih/show/dramu-u-srebreniku-redom-slupao-osam-vozila-i-na-kraju-udario-u-policiju
Momak ima talenat da postane jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u svijetu. Međutim, problem je njegova disciplina. I u Hamburgu je mogao ostati, ali su ga otjerali zbog sličnih razloga. Šteta, ako se ne opameti, teško da će napraviti karijeru kakvu bi mogao. Jedno je biti prznica na terenu, a nešto sasvim drugo biti prznica izvan terena.
Nema problema, nema problema...
Sta uopste on ima da komentarise, nisi pozvan i cao, igraj za klub do sljedeceg okupljanja. Ko si?
"Bez dvojbe, ovaj igrač to kvalitetom zaslužuje." - pa dobro, gospodo iz klix.ba, kako vas nije sramota ovako sto napisati - i to u podnaslovu?
Mali se "bacio" na oca. Otac mu je ovaj sto je s mercedesom udarao automobile http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/srebrenik-s-puta-izgurao-8-vozila-pa-se-zabio-u-policijski-automobil/130622047
Ali ozb. ovo mu je otac. Iz Falesica nadomak Srebrenika, a Muhamed se rodio u Njemackoj.
Jarane, ovo je klix.ba, a ne mahalusa.ba.. Lijepo je što si ti upućen u crnu hroniku države, ali čime se budala ponosi, toga se pametan stidi. Ostavi takve priče za kafu. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mali se umislio,pa necete valjda njemu vjerovat a ne selektoru
pa ko je ovdje lud ? mali kaze da se uvijek odazivao a jagodic da nije. wtf
Vidi nesto ti mozda mislis da si najbolji i da dajes 100% sebe u svom poslu, ali postoje kompetentni ljudi koji kazu da ima jos 10 boljih radnika od tebe.Ti mozes davati 100% sebe, ali nekad postaju ogranicenja u znanju i u kvalitetu.