Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno zdravlja i srece Imenjace , samim tim svakgo dana pokazuješ da si klasa !!!
ne mogu vjerovati da ste ovo objavili hahahahahahahahahahahahhhaha hebia , moraju se bosnjama mrvice bacati
Druže, ne znam koliko pratiš nogomet ali u jednom kolu Premiershipa imati ovakav učinak je odlična stvar i relevantan statistički podatak.
hahahahahaha daj se ne brukaj , ovo je mozda i najvarljivija statistika koja postoji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bice to velika igracina, samo da ga povrede zaobidju. A izgleda da je sinoc izveden jer se zalio na neku povredu od udarca. Nista ozbiljno.
Hahhahahahhahahaahahahaahaaahaahahhahahaha
pa ja rekoh sta ce bit.....
Gledao sinoć utakmicu. Bešić najbolji u Evertonu ali Everton je očajan u napadu. Kada ga je Martinez izveo čitav stadion se digao prvo aplaudirao Bešiću pa onda do kraja susreta zviždao i blejio menadžeru sjećajući mu se najmilijih. Moćan osjećaj.
imati posjed lopte koliko everton a kad dodju do 20 metara od gola ne znaju sta ce od lopte, nema smisla
Pa kad igraju na onog belgijskog kloca. Mi sve Dzeko vaki, naki a ovaj lopte sutnut ne zna.
mume kralj bice najbolji defenzivni
Mume jak ko rusija
Ma brate ti si meni ko sto zvijezda... samo igraj