Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kladim se da bi United bio u top tri sa istim igračima kada bi se dedo vratio bez pojačanja bez ijednog novog igrača dedo je najbolji trener svih vremena to sto dižu guardiolu i murinja kao da su oni top obojica se mogu napusti mlohave čune fergusonu :)
Ako kupe trenera, niko im nije potreban. Čak je i Everton napredovako, kako je Moyes otišao
Ti si jarane zalutao bježi tamo u nekakve Redinge ,Porsmunte i to , nije Manco za tebe šta laprdas bez veze
Za vrijeme vladavine Davida Moyesa u Evertonu od 2002 do 2013 godine, Everton nikada u gostima za 11 godina nije pobijedio "Veliku Cetvorku" Arsenal, Chelsea, Liverpool i Manchester United. U svojoj prvoj sezoni, Roberto Martinez, koji je od 2009 do 2013 sa dosta uspjeha bodio Wigan Athletic, uspio je na Old Traffordu da pobijedi United 0:1, a na Emiratesu je juce izvukao 1:1, itd. Evertonu je krenulo kako je ovaj otisao, a Manchester United poslije plodnih vremena i titula zapao je u susu. Luzerski mentalitet iz Evertona za vrijeme njegove vladavine prenio se u United. Svaka cast Martinezu, ekipa koja nema stranog vlasnika-investitora, Everton, biljezi sjajne rezultate pod njim. Bas cu ih onako pratiti da vidim gdje ce na kraju sezone zavrsiti Everton.
Ti to možda nećeš ni dočekati.
Ja kluba i govana, vazda su gadni bili i dok je bio onaj gad sa crvenim nosom!
Van Pussy predao transfer request. Oj oj. Hahaha
Ovo postalo ko pravilo, ko god napusti topnike padne u depresiju u rekordno kratkom roku :)
men se cini da su wenger i drustvo u depresiji 10 godina a mozda ce bit i ove
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fali Ferguson žešće moj Mojesu
Ebem ti više fudbal..pa zašto vam služe akademije...izbacite kojeg igrača a ne samo kupovina kupovina kupovina...pa nema smisla vise...FUDBAL JE OŠooo u TRI LIJEPE!
Njima slabo služe al' mnogi klubovi masno zarađuju na akademijama i mladim igračima kao naprimjer Ajax, Porto, Athletico Madrid pa i Borussija je donedavno dovodila i afirmisala anonimuse i masno ih prodavala ovim "hoću sve i odmah" klubovima :))
znalo je se kod god da naslijedi Alexa da nece moc da nastavi ko on
Al realno ovaj Moyes stvarno nije za MANUTD.Prosjecan trener i menadzer.Koliko se to vidi kako vodi Manchester toliko se vidi i kako Everton napreduje od kako je on otisao.A isto tako se vidi i po prici koju provlaci.Jenostavno on nema taj pobjednicki mentalitet.Nije on od juce menadzer pa 11 god.je vodio Everton i sta je napravio sa njima 6 mjesto vrh.Sad ce i sa MANUTD praviti isto.Pokupi se zemljace dok je vrijeme jer ako ovako nastavis sledeca stanica ti QPR.
ma njima pegamber vise ne moze pomici :D
a jest me nasmija, pogledaj si samo klupu na sta lici , anderson, welbeck, nani i padavicar young nisu ni za klupe , pravo me cudi sta uopste rade vise u Unitedu
Kupovali ili ne, vi ove sezone ne odbraniste titulu.