Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi se vec neko vrijeme da se SIR Alex treba vratiti nista od ovoga Moyesa ako nastavi voditi ekipu bice svasta Man Utd je neprepoznatljiv sta uradi covjek od onakve ekipe
Alex 27 godina stvarao ti za 6 mjeseci sjebes..*** ti familiju sve zivo i mrtvo sto imas Moyes da mi te je sresti negdje prebio bih te ko pizdu mamicu ti zutu sta mi s kluba uradi..dabogda ti djeca imali obe lijeve noge :)
"United mora kupovati u januaru, ali vjerovatno nećemo"....................... hebem ti naslov...............moramo ali nećemo
Falit ce njemu godina dana da kupi igrace za koje smatra da su m potrebni.Zatim ce mu trebati godina dvije da ih uigra,ako uspije naravno.Ako ne uđe u top 4 ove godine,a vece su sanse da nece nego da hoce,ako mu to ne pođe za rukom tesko da ce dovesti kvalitetnog igraca.
Kupi Leighton Bainesa hebo ti on mater zapeo si za njega ko da Roberto Carlos birvaktile,a nemas dva napadaca kako treba.Halo debilu nema nedostupnih izvalis kesh i svi su dostupni.Ti dosao u MANUTD i hoces kupovati igrace za 3 mil.funti.Pa sa takvim razmisljanjem i ne zasluzujes nista vise 6-7 mjesta.Ja sta cojvek napravi od onakve masinerije za samo 6 mj. i onda kaze ma ne treba njima trener oni sami igraju.Ne treba moj djongos trener je pola ekipe mrtvi primjer je MANUTD i Everton.
Navodno su bili poslali ponudi za Bainesa i za jos jednog igraca,ali oni nisu zeljeli da dođu.
Znam da su poslali ponudu zato i govorim ali koji ce mu on qurac, ovo ti je ono klasicno daj da dovedem svoje igrace i da se rastalimo.Koga ce taj Baines zamijeniti gdje njega postaviti.Pa od kako je isti ovaj Moyes otisao iz Evertona i poveo sa sobom onog...ja ne znam kako bi ga nazvao, chupu, ono je sve samo nije vezni igrac ljudima svanulo, u ligu prvaka ce se plasirati jos kada ovog dovede za jedno 70 mil.funti(jer ako je chupu platio 35 mil.onda ovaj vrijedi brat bratu 70) Everton ce biti prvak sledece sezone.Zamisli ti samo ideje ko da zamijeni Scholesa?-Fellaini!?!?!?!?!Al nisu ni ovi Ameri od juce skontali ga pa vele kakve pare kakvi bakrachi pusti ovu budalu da jos par zijani i da ga se kutarisemo sam ce dati ostavku.Ja sam rekao prije 3 mj.On kad dobije nogu iz MANUTD,Yeovil ce mu biti plafon.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kroolju puko si
Ma mars u pm, unisti klub kretenu zeljan eksponiranja
ti Moyes moras otici,i to ce biti najveci spas za MUFC!!!!!!!!!
Hahah koji si ti kralj Moyesu