Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa Fergusonom ili Moyesom ManU nije vrhunski klub. Ferguson je obe LP osvojio nezasluženo, na guzove! Prvi zahvaljujući enormnoj kolićini sreće nezapamćenoj u istoriji sporta, a drugi jer se Dzon Teri okliznuo pri izvođenju odlućujučeg penala, dakle opet sreća. Tek sad zauzima mjesto koje i zaslužuje u Premier ligi i Evropi. I dugo če tako ostati. Ferguson prve 4 godine na klupi ManU nije ništa osvojio, a Moyes dobiva otkaz nakon manje od godine.
Hi, hi, hi znači i tebi je jasno da sam u pravu, hi, hi hi ... Yebi Fergusona, Roja Kina, Kantonu i ostale bandite, svakako ga vole primat u pakaš kao i kompletna generacija 1966 i 1967! A da, i Bobija Čarltona, šteta što i on nije završio sa ostalima, gdje mu je i mjesto!
Svi mediji se okomili na nedužnog Škota. Nije on kriv što posjeduje nedovoljno znanja za vođenje kluba reputacije jednog uglednog Europskog giganta kakav je ManUtd. Kriva je uprava koja je zaposlila čovjeka što raspolaže s njegovim referencama.
Čovjek nije dorastao zadatku da vodi ekipu kao što je Man utd...kratko jasno.
iskreno, na moyesa se nemoze skriviti sve, igraci su jadno igrali, razlika izmedu moyesa i fergija jeste da je fergie izvlacio 100% iz igraca dok za moyesa ManUnt je prevelik zalogaj, nije on za vecih klubova.
a kako je s tim istim igračima prošle sezone Ferguson osvojio ligu,a ove godine Moyes ne može primirisat ni Europskoj ligi,kamoli LP
borke,tako sto je ferguson bolji trener od mojesa,tesko ce i jedan trener moc ostvariti bolji rezultat s mancesterom od mojesa ako ne kupe nekoliko igraca.Citava odbrana im treba.
Zahvaljujemo se i mi tebi što si klub uništio mamu ti.......
Ma kitu ti razumijes,al et ubrao si lovu..boli te