Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I DONT KNOW WHO YOU ARE BUT I LL FIND YOU AND I LL LOSE AGAINST YOU
ko prati historiju uniteda veoma dobro zna da je ovo bila unitedova svakodnevnica manje-vise prije dolaska fergija.
ovaj klovn je upropastio omo sto je ser alex godinama stvarao... nije problem izgubit' neo na koji nacin je united izgubio veceras... ljudi nisu stvorili nijednu sansu olympiakosu koji je je prodao 2 najbitnija igraca (mitroglu weiss)... definitivno doticni "strucnjak"je uzeo preveliki zalogaj kada je preuzeo united....
Ovaj Man Utd nije u stanju da osvoji bajramski turnir kod nas
Uvijek ista prica, trebamo bolje igrati, preuzimam odgovornost itd.. a nikad nista da promjeni.. da sam na njegovom mjestu sam bi napustio klub, stid bi me bilo pred tolikim razocaranim navijacima..
Daj otkaz,pojacaj United! :D
Zalutao u fudbal!
A gdje je Adnan ? Jel se tako razvijaju mladi igraci majmune, na klupi ?
a ti bi njega na posudbu a da ti young trosi lopte u blokovima i neuspjelim centarsutevima, bravo.
Cuj kod iskusnih trenera tipa Čmarinjo... hahahahahahahahahha To je covjek koji je svu svoju trenersku karijeru izgradio na iskusnim igracima. Pa on Lukaku otjera na posudbu iako je bolji od svih napadaca koje Lokomotiv iz Londona ima - samo zato sto misli da decko od 18 godina ne moze biti bolji od iskusnih Torresa i Etoa. Wenger je majstor kojeg trazis.