Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je Žvaka mogao ovo Jedinstvo iz Mančestera držat na vrhu...
Ferguson bi moj majstore i od ovih govana napravio znas kakav burek...jos si ti zelen za klupu junajteda.
ISKUSTVO JE ČUDO !! Mlad je, naučit će, NEKAD :D
Ne seri Mojes, Ferguson i h je uvijek imao ;)
Ta izjava mu je samo alibi za daljnje katastrofe koje im slijede na svim frontama zato što je nedostojan klupe Uniteda, jednostavno nema dovoljno stručnosti i karaktera za to. Neka se sjeti što je sir Alex radio s igračima koji su prije dolaska u United bili relativni anonimusi. Alex je bio genije i nikada više United neće imati "ono nešto" što je imao s njim.
nije svako SEEER' F.
Moyes Nostradamus !
UTD ima kvalitetu,samo ti nemas pojma...
PA zvaka ti je ostavio iste igrace sa kojim je i on upravljao :) pocni zvakat i doce rezultati i samo jos ovo sad bi man bio prvi :D
United nikad nije ni imao neki poseban kvalitet (u odnosu na druge timove iz Engleske i Evrope) ali je imao galamdžiju koji je prijetio sudijama, FA-u... i na konto toga osvajao Premier ligu. Sad će United doći tamo gdje mu je i mjesto. I da, prije mjesec dana si govorio (Moyes) da će United osvojiti ligu šampiona. Ko je ovdje lud?
Howard Weeb vise nije MAN UTD bitch, koja je namjestila 17 utakmica u zadnje 3 sezone za Jedinstvo Manchester
njih dvojica su zajedno otišli u penziju:)
Ama Davide, da znas da je i trener veoma bitan, kakve koristi sto imas 5-6 igraca svjetske klase, ako ih ne znas spremiti za utakmice..
Upravo to je očigledno na primjeru Manchester City-ja.
Sto onda nisi doveo te igrace klocu jedan, nego skrtaris i one koje si kao htjeo dovesti nisi imao znanja ni muda da ih dovedes, ni ti ni tvoji ljudi koji su se osramotili gdje god su pokucali, nego de ti razguli nazad u Everton to ti je domet klocu.
e moj ser alex,kome si ti ostavio da vodi united.,.
Al zato ima Bayern, po meni jedina ekipa uz BVB, koji su ove godine glavni konkurenti za naslov LP, kakav Real, Barca, Juve, Napoli, Chelsea il Arsenal. Bayern i BvB su u ovom momentu ispred svih tih ekipa. U utorak ce bayern to dokazat protiv klocevog city-a.
U zadnji 5 godina njemci triputa u finalima.. Slucajnost?
iako mrzim man utd iz dna duse, a pogotovo onog sira fegeta, ipak moram priznati da taj isti unitetd s ekipom kakvu sad ima bi,da ih sir vodi, bio kadar osvojiti i premijer ligu u ligu prvka...najveca snaga man utd je upravo sir bio...mada mi je drago sto vise ne moram ga gladat, kako se crveni ko majmun oko supka i s onom zvakom u ustima...
Eeee moj Moyes Fergi bi i od ove ekipe napravio extra team i plus ne igra ti pola igraca tako da :(
žvaka je jedini znao recept pravljenja pite od govana
kako ce imati ne igra zaha , vidic, cleverley , evra , rafael , valencia