Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovorio na provokacije Barcinih igrača? Je l\' provokacije što se Messijev bubreg našao ispred Marcelove kopačke ili Pepeovog lakta. Ili što je Khedira mogao unakazit Erica. O prijašnjim utakmicama da ne govorimo. Lijepo mu je Messi poručio nakon trećeg gola: \"Sad lupetaj koliko hoćeš.\" Lažu kad zinu. Može mu samo biti žao što mu prst nije dublje zabio.
Jose se osjeca krivim hahahahah pada u depresiju hahhaha
Malo ga naružili iz vrha Reala, ipak je to jedan od najvećih klubova svih vremena. Blati im ugled...
http://twitter.com/#!/SamiKhediraReal
ljakse
Ma hajde,bolje prst u oko nego dole nize!
Tito je opet kriv za sve!
vidish bolan kakvi ste jadovi vi navijaci reala... napravili belaj pa se onda cude sto su im uzvratili batine! sta ga je koji q .r .a. c imao stipati, normalno da ce ga villanova udariti nazad! isto s.r.b.i se ponasate, zapoceli p. i. z. d. a. r. i. j. u, a onda im svi drugi krivi sto su se, mozes misliti, usudili da se brane!!!
ma nidje veze ba, meni je Mou bas ondje ispao simpatican, kako mu se prisunja iza ledja hahahahahha kralj :D mene kao navijaca barcelone nervira sto frajer sve i jedan faul koji napravi Real komentarise neshta, mase rukama, protestuje a vamo sto Pepe, Khedira, Ramos kose sve zivo po terenu nikome nishta, ona gestikulacija messiju i alvesu krajnji primitivizam, a onda se napravi toliko bezobrazan pa prica kako ga je messi provocirao... ... e j. b. g. Mou necemo se tako igrati...
Ganci, Ganci VI ste ovdje stranci...... poruka za Mourinja i njegovu bracu gancije.....
pa kakav sad prst u oko zar ga nije za uho povuka
@istina, a sto bi se Vilanova kajao. Covjek krkanu uzvratio.
Nema cista istina :))) al u k.u.r.c.u. :D
burek pita Zelji ćundara
kaje li se Vilanova zbog ovog udarca u glavu: http://www.youtube.com/watch?v=oQM1ZQDx2IU ? sigurno ne.... navijate za Barcelonu i parcijalno objavljujete vijesti, dok ste ovo \"kajanje\" izmislili
Ma sta me boli briga za mourinhu,gori ste vi sto komentarisete