Demantirao napise o nesuglasicama
2
Mourinho: Zidane nas je napustio prije dva mjeseca
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ iung Pasa, bolje ti je brini se za tvoju Farsu. Guardiola otisao nije vise mogao sa ci,gan,ima, klub u dugovima, moraju 5,6 igraca placati sa priblizno ili vise od 10 miliona, Predsjednici kluba sve neke va,ral,ice i l,opo,vi pod istragom, katalonska rulja na ulici baca kamenje u svom neolitskom stilu, Lessi ne zna gdje mu je Auto. Citao sam i da je zbog toga sjeo u auto od vise puta kaznjenog p,ed,ofi,la, Piquea ostavila Sacira nakon sto ga je uhvatila sa tri crnca u krevetu. Sve u svemu Farsinoj eri se nazire kraj. Samo sto o tome ne pisu novine jer je Real ipak najpoznatiji i najbolji klub na svijetu. Ko ce se pored toga interesovati za neke separatiste.
Special \"Five\" smiruje vec odavno napetu situaciju u realu,neam ja nista protiv reala al tamo izgleda ima sranja svakakvih,ne prilici to klubu njihovog ranga,ako vec zele da ostanu na tom nivou ;)
haha novinara i govana hehe
Novinari kanite se vise Reala, jedva cekaju samo da blate Real..