Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne budi glup ! pa nije on trenirao olimpiju ili dinamo pa da stvara igrače ! ima lik nos za dovesti potencijal pa da ga pretvori u vrhunskog igrača ! petr cheh je igrao u renu . ko je za njega čuo tada . murinjo ga doveo u čelsi i napravio vrhunskog golmana od njega . sada u realu , ozil , di maria , khedira . ni blizu imenima od prošle godine i ni blizu cijena plaćenih kako real kešira . pogledaj kako real sada igra ! ako navijaš za barselonu nisi pokupio svu pamet svijeta . budi realan !
ljudi vjerujte da ovaj momak vrijedi i vise !!!
ZIDANE, ziva legenda uz Maradonu i Pelea !
A Džeko?
Ma ja eto Benitez kralj...
Wenger je gospodin za ovog sizofrenicara i njemu slicne. Ode gazdi i kaze kupi ovog i nek kosta kolko kosta. Pa kakav je to trener? I kako neko moze navijati za RM nakon ovoga?
Murinjo, lako je tudjim ku.rcem gloginje mlatiti... Nikakav si ti trener, kojeg si igraca stvorio? Nisi ni jednoga ni otkrio, samo si parama kupovao vec provjerene igrace, lako je tako doci do rezultata.
Indikativno: \"novi Zinedine Zidane\" Valjda i Mourinho priželjukuje novoga Zidane, najkorisnijega igrača koji ikada igrao nogomet.