Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UNITED U SRCU
koliko je ofiran, viri Fergusonu iz cmara a najveca je tuga sto se provlacenjem kroz medije i konstantnim preseravanjima bilo na terenu od taktike i ostalog i izvan njega pokusava nametnuti kao jedan od velikana. Nekad je menadzerski i trenerski pos'o bio rezervisan za gospodu i strucnjake a opet ovaj je cista personifikacija danasnjeg modernog fudbala.
Koje su to, po mišljenju ovog smora, još dvije od pet ekipa najboljih u takmičenju? Bayern, Barca, ManU... Koja od ovih ne spada u tu grupu? Ja lika i smora... Da ih ManU hoće klepit po ušima, pare bi dao. Makar da malo ovom gnjusu začepe laprđonke.
Trnci mi prodjose :(
orit ce se glory glory na bernabeu