Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pape-Muri,vidi mene,dva napadaca dosta za Brazil!Nego ti jos kojeg defanzivnog veznjaka,kao Tina moga!Nazovi mene il Seju,dogovoricemo se!
Muri,bolje ti je jos kojeg stopera,a koji se prikljucuje napadu!Kao Ramosa,Spahica,Dupovca...
Budite i vi dio ovog spektakla! Godinama smo proučavali kladionicu i pokušavali izboriti profit na razne načine, sve dok nismo došli do postojeće strategije! I to upravo da pomognemo Vama, običnim ljudima! Sve lijepo piše na blogu, proučite i javite nam se. S nama se dugoročno isplati sudjelovati. Mi smo diverzijalci i na potpuno drugačiji način uspješniji od drugih! Dođite i uvjerite se! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno**
Može dovest koga hoće, al šta mu vrijedi kad će taj isti napadač igrat bunker.
Vijesti:juni dzeko u celziju juli 100% u chelziju august ipak ostaje u mc
jadno je kako se mnogi novinari izrugivaju mandzukicu povezujuci ga za celzi ili neko klub koji zeli dovesti sigurno nekog kvalitetnog navijaca, ali sigurno je ovo sa mandzukicem sprdnja,
pored onakvog lukakua oni dovode neke napadace...
rakitić u real madridu za 40 miliona eura bravo raketa majstore poslije modrića najskuplji igrač balkana
Raketa je dobar, ali nema šanse da Real toliko plati za njega, pa ima punu klupu takvih ili boljih igrača.
pročitaj malo španske medije 40 miliona je otkupna kluzula i real pristao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imaš ti napadača nego igraš "kukavički" protiv ATM si ispao samo zbog tvoje "kukavičke taktike" (6 defanzivnih).......neće napadač ništa da promijeni ti moraš promijeniti taktiku!
Агресор.