Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objasnio! CASTIM TE CIM POZELIS! :))
Halo strucnjaci, treneri i svi ostali popustite malo.. Covjek zna sta radi, zato je trener reala a vi TOP ELEVEN (Facebook) manageri ohladite malo, dosta vas je vise :)
http://www.powerplaymanager.com/r519949 trenutno su sportovi hokej i nogomet, krajem godine dolazi rukomet, a uskoro i kosarka, F1, tenis, bejzbol,... jednom zaigrate, i necete moci prestati :)
joj ovog papak sta je njemu smjesno....sta seljak zna sta znaci HALA
kapiten treba da bude covjek kojeg cijene i postuju ostali igraci neko ko je uzor i legenda a od kasiljasa trenutno u realu nema veceg, ranije je to bio raul
Dobro ovaj napiso iznad HALA MADRID haaahahaha
volim real al zaista ovo nije potrebno casillas je to zasluzio meni je zao sto su iz reala otisli legende kao raul guti radi ovog novog tima al et barem ce casillas jos tu biti do kraja 100% jer je on golman i zasluzio je tu traku i niko je dr. nije zasluzio osim njega.Al et ipak Mou nesto sprema tu vidjecemo ;)
Da, ali je Mourinho covjek koji rusi ili ne drzi do tradicije.
Koji je to glupan pa i ptice na grani znaju da je u Realu kapiten onaj koji trenutno ima najviše nastupa za Real.