Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma skini mi se s grbace sosonu jedan.
Moj Cruyffu, sjecas li se finala LP \"94, da li si ti tada donio i jednu pravu odluku, popusili ste čvrku. Forza ACMILAN forza MAN.UTD., nije sve u lovi i glumi, ima tu i do igraca.
Jasno je da je Mourinho apsolutno pogrijesio s taktikom protiv Barcelone... zatvorena i definzivna varijanta je upalila u kupu, ali ne moze uvijek. Nevjerovatno je da ekipa koja Valenciji i Sevilji da po 6 golova u gostima, igra onako defanzivno protiv Barcelone. Mislim da je Mo puno teže od ostalih podnio onaj poraz 5:0 iz prvog dijela sezone (onako loš dan se jednom događa) i da je to uticalo na način igre protiv Barcelone. Slažem se s Krojfom da je trebao vjerovati igračima i igrati puno otvorenije, umjesto da ih je sputao svojim odlukama.
Svaka cast Cruyffa dok je bio igrac ali sto se tice trenerskog posla pokazo je davno sta zna .Da je dobar trener nebi sad bio advokat Guardiole i barcelonin potrcko kod UEFA-e.
Mislim da kad vec vise za novine to treba i argumentirati necime i sta je pogrijesio. Ali onaj kloc kojeg sam prije mnogo vise postovao samo se.r.e. Barca je u zadnje dvije tri godine dosta ispred ostalih. Mogu joj neke ekipe parirati, ali da bi pobijedile skoro im uvijek treba malo losija igra protiv Barce. Mourinjo je makar uspio da osvoji kup. Ko se nadao da on za godinu dana moze da napravi ekipu koja je jaca od Barce po mom misljenju se ne razumije u nogomet ili previse sanja jer se Barcelona ne moze zaustaviti sa onakvim igracima u odbrani koji primaju preko 30 golova u sezoni. Neka se malo okane tih novih napadaca
Ziva legnda je isto lajavac i ters ko i Murinjo. Možda jedini iz Barselone koji može laprdat ko Murinjo. E sad nisam ga gledo da mogu reć jel bio padavičar ko ovi danas. Al košto reče neko gore i on je guro istu taktiku do čvrke od Milana!
mou je karina od trenera obje njegove titule lige prvaka su cista kradja i protiv man utd kad je ponisten cist gol scholesa i protiv barce kad je ponisten bojanu...cruyf je legenda igracka i trenerska a ko god misli od vas balavaca suprotno nek pita svog babu ko je i sta je ovaj covjek...TOLIKO PS.mou se pojavio juce a ovo je ziva legenda...
idi jedi
Cruyff pametuje,vrijeme mu je za penziju :-) Mourinho je doktor za njega
al protiv barce novac ne znaci bas nista i kao ni njegovo konstantno lajanje...jos 200 miliona nece nista promijenit