Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liverpool u sledecih nekoliko meceva kod kuce igra sa M.City,Chelsea,Arsenal,Everton i tu je prelama utrka za titulu u njegovu korist :D
Šupak jedan, tvoj naveći podvig bio da proše jedan (1) dan da nečujemo da si ti izvalio neku glupost u engleskoj žutoj štampi samo radi reda.
Al u qrcu
Arsenal pada pred kraj sezone, nema šanse da zauzmu dva prva mjesta
HAHAHAHAHAHAHAHA
heheheh domet vam je vidljiv prodali matica benfiki za 5 a otkupili ga za 25 miliona eto vam vase poslovnosti-sposobnosti
Mislim da ti je Arsenal veći konkurent... To jest vi ste konkurenti Arsenalu :)
nedavno sam na B92 procitao da je Arsenal kupio Draxlera za 45 miliona eura,ali nigdje nema te potvrde :/
@ens Pregovori su u toku, nije još ništa potvrđeno al' gdje je- tu je. @Benjo Preporučujem ti da pogledaš nekad utakmicu Arsenala, al' ozbiljno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)