Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nista nisam postigao niti ostvario u zivotu, nisam ni ljubomoran, nisam iz Sarajeva, nisam tatin sin, volim sve sto vole mladi....ali Zlata je ipak konjina :)... P.S. volim duge razgovore i setnje pored rijeke...!!!! sifra: Svjetlo crveno
Zlatane, pravo si zlato što se tiče nogometa. Prava je uživancija gledati s kakvom lakoćom i ljepotom igraš. Žao mi je što nisi nikad zaigrao za Hrvatsku ili Bosnu, a pravi odgovor zna Vlatko Marković i naravno ti.
ova dvojica gore mora da su sarajlije oni nevole niciji uspjeh
a ko ste to vas dvojica, i sta ste vi uradili u svom zivotu, jadovi jedni......
Pa sta drugo reci za lalinog nasljednika.
Whoˇs Zlatan Ibrafuckinhimovic?
ibra je cigan
Bice to opaka utakmica :D Real je strashan. FORZA MILAN!
To Ibrane sine!!! FORZA MILAN!!!