Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lako je pijan jecati, j..em li vam majku!
joj suza suzu goni,eheheh...murinjo is the best:))))
eh ovo je pravi muskarac!
Je.bi me Marco
Tek sada vidim koliko ovaj covjek voli svoj klub. Lik zaustavlja vozilo da bi se oprostio od svog igraca. Fudbal jeste biznis, Murinjo je ovim dokazao ,da je prije svega ljudina, a onda sve ostalo. Gigantu sretno u Realu!
Trkaju se dva Kadetta, suza suzu goni :D
Ostavlja svog jebaca u Milanu
Hahahahaha!! Vala bas!! :)))
Ja naslova, Moglo je i suza suzu cera
jose sve radi s razlogom ... njegovi igraci su uvijek rastereceni, jer se uvijek sve vrti oko njega ... on namjerno pritisak navlaci na sebe .... a ovo je samo pravi jose
i kako covjek ne bih noge polomio na ternu za takvog covjeka ........
jose legenda
Neko place radi bolesti, neko radi gladi, neko radi rata, neko radi smrti - a neki radi gluposti....
E ovo je trener, sad mi je postao draži. Jes\' da je Barca Barca i jes\' da je Guardiola Guardiola, al\' dobar je i Mumin. ;)
bogami sumnjivi su oni meni