Nogomet
0

Mourinho: Ferguson ove sezone radi isto što i cijeli život - pobjeđuje

Totalsport
Jose Mourinho
Jose Mourinho
Harizmatični nogometni trener Real Madrida, Jose Mourinho, čestitao je svom dobrom prijatelju, menadžeru Manchester Uniteda Sir Alexu Fergusonu, na osvojenom naslovu prvaka Engleske.

United je u ponedjeljak osvojio 20. naslov prvaka Premierlige uvjerljivom pobjedom nad Aston Villom 3-0. Takav završetak sezone nije iznenadio šefa "kraljevskog kluba", koji ni u jednom trenutku nije sumnjao u Unitedov trijumf u Premierligi.

"Ono što je Ferguson uradio ove sezone je nešto što radi cijelu karijeru - pobjeđuje! Ponekad nije konstantan, ali to je jednostavno nemoguće u današnjem nogometu. No, on cijelu svoju trenersku karijeru pobjeđuje, to je on", rekao je Mourinho na konferenciji za novinare uoči polufinale utakmice Lige prvaka protiv Borussije Dortmund.

"Želim mu ovim putem čestitati od sveg srca, te još jednom naglasiti da je ova sezona bila predodređena da United osvoji naslov prvaka Engleske", zaključio je karizmatični Portugalac.

Podsjetimo, Mourinho je, prema pisanjima nekih medija, prvi favorit za Unitedovu klupu kada jednog dana Ferguson odluči odstupiti.