Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek i kad je realan vi pljujete po njemu, a svi znate da je najbolji
Zbog ovoga mrzim ove ekipe, samo se pise o njima Dortmund niko i ne spominje, ekipa koja kosta koliko sam trener Morinjo igra tri puta bolje od Reala i ni rijeci o njenoj pobjedi, al zato o kartonu crvenom za Nanija ce mjesec dana da se prica, a zasluzio ga je dzonom u bubrege gdje to ima.
padne li ti kad Barca na pamet kad čučiš ispred Ronalda ili Ramosa !!!
najbolji ne bi od barce primio 5 u dupe. pogledaj skor izmedju njega i pepa guardiole/tita vilanove. ako je on najbolji onda su ova dvojica boziji poslanici @emir-sa nije on ni g od gospodina, nego se uvlaci fergiju u bulju nebil ovaj rekao da mu je on dobra zamjena na klupi mancestera
bolja ekipa je ispala definitivno svaka cast mourinhu da je ovako nesto izjavio ne lici na njega al valjda postuje sira alexa juve-real u 1/4 krvi do koljena
Sudjenje jeste bilo lose, ali na stetu oba tima. Zaboravljaju scumovi da je njihov Rafael odbranio siguran gol rukom. Za to se svira penal i dobija crveni karton.
u svom stilu murinjo zabija do jaja i to bez vazelina
Do isključenja MU mnogo bolji. Isključenje potpuno nepotrebno dosuđeno. Nani cijelo vrijeme prati loptu, podiže nogu ne videći Arbelou, koji dolazi iza leđa. Žuti karton možda, crveni nikako. Nakon toga ulazi čudnovati kljunaš umjesto Arbeloe, što Portugalac nikad ne bi napravio da nije imao igrača više. Dakle, nosonja ne bi možda niti igrao ovu utakmicu a hrvatski mediji ga proglasiše čovjekom preokreta. Čovjek preokreta je ovaj smrdljivi sudac. Da su igrali 11:11 nosonjica uopće ne bi došao u situaciju biti sam na 20 m od gola. Kažu ljubitelji lika i djela pokvarenog Portuglaca kako je i real oštećen. Ma do situacije u kojoj je Rafael igrao rukom ne bi niti došlo da real nije imao nepošteno igrača više. Utakmica bi išla u drugom smjeru totalno, tako da to umirivanje nečiste savjesti nekom činjenicom da je real oštećen, je prazno naklapanje. Suci su im i protiv Barce pomogli u obje zadnje utakmice bez obzira što je Barca igrala slabo.
@nistalicno Pročitaj par postova prije, pa onda komentariši. Ja UPRAVO govorim da fakultet nema veze sa fudbalom, ali ti si vidim fino načitan. Ništa lično. I loše pretpostavljaš...nije ekonomski.
Pegasus,nadimak ti odgovara odlicno,bas si konj,kakve veze ima fakultet,za koji pretpostavljam da je ekonomski sa knjigama,tvoja maloumnost je ocita da imas punu vitrinu diploma.NISTA LICNO!!!
Mourinho je veliki gospodini samo je priznao ono što je svako normalan vidio - start koji nije bio za crveni.Duel na sredini terena bez želje za namjernim faulom, a pitenje je da li je Nani uoopšte i registrovao igrača Reala. Ako Real i osvoji ligu prvaka ovaj crveni će progoniti Mourinha do kraja trenerske karijere jer će se uvijek neko naći ko će s pravom reći da je to sudijski poklon
Sta sad kmechat nad prolivenim mlijekom, samo zelim sudiji da mu onako babica presudi djetetu na porodjaju i fino ga u kantu baci.. da hoce jos jedan zemljotres u turskoj da im pobije sve ljude mladje od 35 godina, da im hoce nuklearna katastrofa zapalit istanbul do temelja da im se djeca sa 5 ociju radjaju da bolje vide, dabogda potonuli ko atlantida da idemo u grcku na tursko more, da ih hoce rusija kupit sve i pojacavat si natalitet sa turskim k u r v a m a.. j e b e m li im sve svima..
Navijač sam Manchestera i mogu reći da je sudija pravi papak. Neka je dao Naniu crveni ali je treba svirati tri penala dva penala za manchester, prvi prikrivena ruka Ramosa pomoču koje je blokirao šut i drugi onaj niski maigeri nad Welbeckom te jedan za Real kada je Rafael igrao rukom u blokiranju šuta glavom ne znam kojeg igrača Reala. Sve kada se uzme u obzir Manchester je satrao šugavi Real koji je imao svega nekih 25min igre, a sudija je za naše lige.Dao Bog pa im se Katalonia odcijepila.
Zato te i volimo Maurinho! Dokazi da nisi trener Barcelone, priznaj kad je neko bolji i bez dlake na jeziku. Hala Madrid!
Išao sam drug prošle godine u Dortmund...jeza me uhvati sada kada ti tipkam ovo, a zamisli kako je bilo na Westfalenu. Pozzz
Navijam za Velez od mali nogu, Barca simpatisem al timovi kao BvB, Juve, Bilbao, Arsenalu su timovi koje uvijek rado gledam zbog nogometa koji prikazuju bilo kakvo takmicenje da je u pitanju. A da se lozim kao pojedinci na ove europske klubove isao bi bar jednom mjesecno na neku od utakmica pa makar i stopom.
Murinjo ne seri.