Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Realu i bod dosta,lagano,rastereceno,nisu pod imperativnom pobjede pa šta Bog da....
real bi mogao stradati u subotu... teško da će barcelona ponoviti chelsea...moraju se na nekom istresti... a mislim da će mou krenuti sa defanzivnijom formacijom možda nešto slično kao chelsea sinoć samo malo ofanzivnije...
Sta se vi navijaci barselone zalite na bunkere i ta sranja,pa bolan barselona igra jebbeno dosadne utakmice sa onim svojim glupim dodavanjima,treba im uzeti loptu za pasivnu igru ko u rukometu.
kako je smjesno citati ove komentare mladjahnih navijaca firaunskog kluba poznatijeg kao Barselona=Uefalona...polako,sabura malo,,sta ste se napalili pa igrate sa Realom a ne sa nekom ofirnom ekipom da budete tako samouvjereni...Obit ce vam se to o glavu..Realu odgovara i bod a Farsi samo pobjeda...pozz djecacici firaunskog kluba uz poruku duvajte ga Messutu i drustvu...:)
Nek igra formaciju 10-0-0 sta vas briga. Njego pravo tamam kad bi sve igrace zbio na korner. Koji papci cuj igrat ce ovo igrat ce ono.. To negdje pise ko\' mora igrati kakvu igru, koliko dodavati itd. Fudbal je takticka igra, igra duela. Cilj igre je igrati igru koja NE odgovara protivniku a ne da igras kako protivniku ide NA RUKU. I dosadni ste vise.
Ovaj parmak i nekultura od čovjeka nema myda da igra ofanzivno. Igrat\' će njemu tako dragu formaciju 5-4-1 u narodu poznatija kao Bunker. I naravno udarat\' će po sudijama kada izgubi.
Kladim se i ja da ce Barca se nadudlati kite! PS. Zapisati ce njima Mourinho tapiju haha
Ne pomaze nista sine, ni Ozil ni Kaka, ni h.o.dž.i.n zapis, ni plakanje UEFI i sudijama, ni ratnicka frizura sine...samo ti A-ll-a-h moze pomoci ali ne navija on za g.u.r.b.e.t.e koji imaju 1 000 000 000 eura svake godine za igrace i isto toliko duzni i UEFI i vladi i ostalima pa opet - truba. Opusteno dva gola razlike za Barcu, kladim se u kucu, vikendicu i auto ;)
se tice celze, mislim da je pep guardiola igrao zatvorenije nego inace, buduci da je to novi trener celzija koga je on poznavao kao igrac ali ne i kao trenera jedne ekipe pa stoga, ga je noc pep guardiola oprobao da vidi kakav je, uostalom dominacija barce je pokazala na terenu, stim da meni se cinilo da je barcelona igrala sa pola snage.Sto potvrdjuje komentar raje da se cuvala za el classico, jer isli su na to po svemu sudeci da zabiju gol, nerjeseno. tacno je da se ne racunaju statistike jer barca je bila bolja a celzi dobio zahvaljujuci jednj greski i nesmotrenosti barcinih igraca.Ali sjetite se tekme 1999 finale lp bayern manch u. kada je bayern vodio do pred kraj demolirao manchester a onda u engleskom stilu guz.ovache manchester im uliva dva gola i osvoji trofej engleze sam uvijek mrzio jer su igrali guz.ache nogomet nije ih dzabe diego armando maradona ponizio prodibravsi im skoro citavu repku i postigavsi mozda najbolji gol povijesti na sp 1986
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
STAVI BOGA OCA AL TI NEMA SPASA 6:0 ZA BARSELONU REALNO ŠTA ČE OVI MIŠEVI??
Satrat će vas ljudi, čuvali se sinoć da vas satrali !
a BHT sranje od utakmice,uspavanka bog te,sreca pa imam hrt 2 da uzivam u tekmi,sranja od televizija boze :O BH Fanatikos ;)
I U TUZI I U BJESU UVJEK VJERNI REALOVOM DRESU :D
...samo hrabrooo Real i titula je tu !