Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosno fa zalosnije ne moze biti..jedan od najaci klubova bivse drzave, dvostruki osvajac kupa marsala tita sad je spao da igra po nekim njivama istjeran sa svog stadiona , vrlo lose ekonomije i sa nikakvom perspektivom...a imali su jednu od najboljih skola fudbala u zemlji....bajevic , maric , vladic , tuce , kajtaz, juric , kodro i mnogi drugi veliki igraci su ponikli u ovom klubu....
Bogami knjige se ne stampaju o ovom formatu. Ovo vise izgleda kao leksikon ili enciklopedija. Samo fale tvrde korice, u svakom slucaju pohvala za trud.
Stari Most,Neretva i Velež - simboli grada Mostara !
sad će neki slino s avenije da uleti sa pričom o "zrinji"
Hmmm znam te Veleže dok si igro u 3kantonalnoj.
igram, igraš, igra, igramo, igrate, igraju. Future, Future I, igrat ću, igraću, igrat ćeš, igraćeš, igrat će, igraće, igrat ćemo, igraćemo, igrat ćete, igraćete, igrat će........ gdje bi ti ovdje igro Bosandzeros?
Deee nemoj jebat ?