Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Penal Madrid je toliko pokvaren klub da su im čak i skupljači lopti podli i bezobrazni. GOTOVO JE!!! Ovo je pobjeda nogometa, pobjeda pravde, pobjeda poštenja, bye bye glumci, padavičari, simulatori. Ovo je pobjeda za svakog istinskog ljubitelja nogometa.
Objasnio brat!
Rece mu stari boem Vugdalic: "Nisi dosao u kafanu za sank".
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ispade bijeli balet. Bejl baletanka sa dvije lijeve. Bravo za Juve, vala zasluzili su, svi su ih otpisali.
on je ljevak, a ti si levat. Cuj ljevak? Kad si to skonto?
A nedavno su ti iz Juventusa oslobođeni optužbi, znači Juve nepravedno ostao bez prve lige, onakvu ekipu su uništile lažne optužbe!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I jedan i drugi pokvaren klub. Juventus krao i zamalo u drugu ligu da ode zbog toga a Real ima podršku kralja pa se nije ništa otkrilo. Gdje ćete pisati o poštenju u istoj rečenici sa Juventusom i realom???
Zeljo je sampion!!
hoce oni da prodaju Moratu, a ostavise Ronalda i Bejla
Golovi http://fliiby.com/file/awxub9n6zm6/
Pazi ovo Pirlo Vidal Pogba Tevez Llorente Evra Morata = ?40m. Illarra = ?40m Marotta style. Like it a lot :)
Vazda ste vi fizicari imali opsiran um :)
Juve per sempre < 3
iHala Madrid!!!!! En lo bueno y en lo malo!!!! Mi Madrid!!!!
To je taj moj Juventus. Od Berlina i serije B 2006 pa opet do Berlina i Lige prvaka 2015! Fino alla fine!
Navijati za Real znaci nerezumjeti se u fudbal, jer Real nije fudbalska ekipa vec vjestacka tvorevina koja i danas zivi od vanjsko lopovskih faktora....
Nisam navijač Reala, ali ne možeš nikako reći navijati za Real je nerazumjeti se u fudbal.Taj klub ima nejvjerovatnu historiju iza sebe. Kroz historiju a i dan danas osvajaju sve što se može osvojiti i nekad igraju itekako dobar fudbal. To što danas pare pokreću fudbal sigurno nije razlog zbog kojeg će se neki iskreni navijač odreći svog kluba, a fudbal odavno nije isti kao prije.
CR7PP-PENALDO PEDER
Ovo ono satro la liga, satro najbolji igraci najbolji klubovi na svijetu i dodje jedna La Vecchia Signora i ocita lekciju fudbala. Mi, juventini vam cijelo vrijeme pricamo da idemo lagano u finale, al jok dzaba vam govoriti. Znam da je tesko i krivo vam je, razumijem tolike pare se na igrace i nista. A Juve uzme Pogbu dzabe, jednog Pirla istp dzabe, uzme jednog Teveza za sicu, Bazagli kosta pola miliona i na kraju uzme jednog Moratu i isti vam lik zada odlucujici udarac, knock-out. Razumijem da vam he tesko, ali tako se igra fudbal. Fudbal nije samo kupiti najbolje i najskuplje igrace i misliti da je sve zavrseno. Evo opet vam govorimo, Juve uzima Barcu glatko. Imaju i za njih recept samo takav. I za kraj citat najveceg sto je ikad igrao ovu igru ALEX DEL PIERO na svom profilu: "FROM BERLIN TO SERIE B, FROM SERIE B TO BERLIN. FANTASTIC BOYS !!!!"
Džaba sve ovo, kad Španci osvajaju Ligu Prvaka, Evropa Ligu, Evropski Superkup i Svjetsko klupsko.
U koja doba, druze ? Samo lakapo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jebeš ovo, vodi se bitka za Premier ligu 1. MLADOST DK 25 16 2 7 50 2. GOŠK 25 13 8 4 47 3. BRATSTVO 25 14 5 6 47 4. BUDUĆNOST 25 14 5 6 47
Glat Mladost!
Hahahahhahahhahahahha !!!
Steta zbog finala . bilo bi bolje da su i real i barca prosli jer bi pravi show
koliko su razmazeni navijaci reala placu na tribinama pa ne mogu da vjerujem hoce svake godine da osvoje ligu prvaka... na pocetku sezone imaju preko 20 uzastopnih pobjeda i onda ne osvoje nista
Smijesan si!
mislim da se napravila greška u izvlačenju parova za polufinale. Realu se 'štelio' juve/vrbanjuša, kad su već štelili onda su nam trebali bayern 'našteliti'! Ovaj juve je taraba, lahko će svi s njima, je li tako barceloničići?
Tek Juventus treba da igra s najtezim protivnikom, a isto tako i trener Luis zna kako igra Juve, tako da se ocekuje lagana pobjeda Barce. I da znas veceras je Juve imao podrsku navijaca Barselone. Visca el Barca
Lagana pobjeda??? spusti loptu, biće tu svašta! ...eto, ja sam baš mislio da ste podržavali Real! :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)