Miroslav Blažević
0
"Moramo pobijediti Armeniju"
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ova pohrvatina trazi ovdje uopste. Najgori ljudi su posrbice i pohrvatice. Bili bosnjaci ili turci pa poslije odlazka turaka postali srbi, hrvati. Veht likovi skroz.
Ma samo naprijed,idemo pregaziti Armeniju a valjda ce nam malo i Bog pomoci da odemo konacno na S.P... :D MANIJACI,ŽELJO,BOG I ČARŠIJA - NEKA ŽIVI BOSNA NAŠA DRŽAVA!!!
hrvatino,dodiku,slobodno ga malo sisajte,a turci su vama jebali mamu 500 godina i vi nemate pravo da pricate,republika srpska kao drzava ,moze al u kurcu ma nema vise JNA jazavac jedan da vas brani i zato ne serite
(Jest ovo postalo vise dosadno a dusmani ocigleno imaju neki problem sto ih jebe il ih je jebalo cim se ovako stalno nesto bune a ovi majmuni su picke tj misevi smiju ovakvo nesto napisat samo na forumu a da kazu covjeku u lice nemaju muda) Neznam sto ciro ne pokusa s Pjanicom, Dzekom,Ibiscevicem,Muslimovicem, jer se oni mogu dobro poslozit da to funkcionise napad je najbolja odbrana Misimovic moze za nijansu da igra povucenije u odnosu za Pjanica s tim igracimo mozemo bilo kojoj ekipi napraviti presing na njihovoj polovici terena, kao na svojoj polovici.
@Krvatina Prvo cemo dati jebemo mamu, pa sestru, pa cemo onda tebe i tvoju cijelu obitelj prvesti na Islam.
@ LEO Nemoj da ti jebem mamu Poturcinu ako dodem vrati cu ti Katolicanstvo sto si prija bijo
Nemamo Kosovo i Crnu Goru ali imamo Republiku Srbsku koja ce da bude uskoro drzava a vi Mujice ce da zivite u dzamarhiji hahhh
@ Mile the kid i Hrvatina Najebem vas mame. Dobro je Miroslav Krleza rekao Sacuvaj me boze od Srpskog Junasva i Hrvatske Kulture.
BiH-Armenija 4:0 Zar ovi cetnici i ustase nemaju neki svoj sajt pa dolaze na sarajevski?!toliko ste jadni,da ni zamislit nemozete...otislo vam Kosova,pa C.Gora,ostali ste sami cak vam i Rusi ledja okrenuli...treba vas poklat sa bismiletom
U boj za narod svoj
@BN Hahaha sta se imamo da se vamo uvlacimo bjednice jedan.Vidis da od vas idemo sto dalje da vas ne vidimo.Vi hoce da zivite sa nama i srbima.Vi se uvlaci te Turcima u dupe pa sam vas ponizavali u Turskoj vidis da nece niko sa vama.
@Hrvatina sta ce ustasa na balijskom sajtu ??? nije valjda da ces da nam se uvlacis u dupe ??? jadno... sretno momcima sutra... ocekujem barem 5:0 ;)
ne kontam sta je bilo ovo s Nadarevicem???mislim da bi Bartolovic trebao dobiti priliku,gledao sam ga kad su igrali protiv dinama,Mikica je poslao po cevape u par navrata.
sto se tice stilica, ciro ga nije htio pozvati, zato sto se kao bunio kad je sjedio na tribinama...
CIRO PEDERU !!!