Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Stojane de malo sjedi na obrezani @tatko ebo ti svoju mater u usta zvaljava onako reda radi Miske ti si gospodin,i sve je tako kako kazes.Bit ce bolje kad vlasi budu kontali kao ti.
selam za stojana......
@Stojan Duvaj ga,na jedno 2 bara.
Realnost-potpis...sve se svodi na nacionalonost zar vam je zivot na to spao pa gledaj ove anje ona iz toronta gleda sve nacionalisticki a kamoli mi ovdje, sramota, zar ne mozete zivjeti svi zajedno i da popravimo stanje a ne da seremo po imenu odnosno po vjeri ko je kakav covjek!!! pa sve vase i moja vjera nalazu na to da treba postovati druge religije a vi radite posve suprotno...pozz svim nenacionalistima!!!!
TAKO JE MISKE PRIRODNI GOSPODINE! Haj naletite ti i Dzeko na kafu kad budete u Stokholmu.
To je samo dio prave istine, a prava istina je da ste svi vi nacionalistisko-vjerski krkani. Sami ste zapecatili sudbinu Bosne. Bosnjaci traze nemoguce, da zive sa druga dva naroda, a da nastavljaju i dalje da ih mrze. Dakle nisu bitni narodi za opstanak jedne drzave koliko je bitnija mrznja za njen raspad.
@Stojadine! Zbog ovakvih komentara vrijedi doci na Sarajevo-x. :) Nek si mu rekao za Vuka Karadzica. Obicni skupljac narodnih pjesama... ali si slagao Stojadine, Vuk je skupljao i narodne pripovijetke! ... :) :D :) .... he he he he! Puno pozdrava iz Canade, Toronto.
Sojane, jabuko sa grane, da ti čiko nešto kaže, NEPISMENI stvore! Pod JEDAN, nije Vuk Karadžić \"izmislio\" nikakav jezik, već je jedan SLOVENAC koji se zvao JERNEJ KOPITAR izvršio reformu bosanskog jezika i prilagodio potrebama tadašnje Srbije (NE I BOSNE I HERCEGOVINE, SMRD0NJ0 NEPISMENI i neobrazovani). Kad me baš vučeš za jezik, reći ću ti da je DOSITEJ OBRADOVIĆ otjerao Vuka Karađića iz svoje kancelarije sa riječima: MAAAAARŠ SMEĆE, NEZNALICO TUPAVA!!!\" Vuk Karađić je bio OBIČAN skupljač narodnih pjesama i NIŠTA VIŠE!!! Tadašnja Europa je imala interes da se iskorijeni AREBICA koja je uveliko bila u upotrebi i u ondašnjoj Crnoj Gori, Srbiji, pa čak i dijelovima BiH i Hrvatske, pa je tako Vuk posto neko, iako nije imao ni 2 razreda osnovne škole i veliki odmor ;) :)))) :) To je prava ISTINA! Miske, kralj si!!
pa covjeku niko ne brani za koga ce igrati. ne brani mu ni bih, ni rs, ni srbija, ni njemacka. da li je pogrijesio ili ne - to ipak treba gledati iz njegovih cipela, a ne tvojih.
@Predator pa zar nije tako? neces naci postenijeg komentara nadaleko.
pa nisi ti ali predsjednik FSBIH jeste...tako da se ovo gore nije ni odnosilo na tebe...objektivno...vecina navijaca BiH jesu muslimani i to velika vecina...sorry ali nekad svi generalizujemo po default-u sve sto sam rekao se odnosilo na Misimovica koji je dobar lik i dobar igrac i da je bio nestrpljiv...bio je
Eh, Todore, da te je kako naci...
@me sto ste pakasi kradete tudje nickove, kao mmoj npr, koji koristim x godina :S
bravo majstore - eto ja npr nisam musliman....hajmo dalje za iste pare
dopuna: pod krimosi mislim na FSBiH...a ne generalno