Kakin otac
0

"Moj sin nije ništa dogovorio s Realom "

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nakon objava u španskim magazinima Asu i Marci da je brazilski nogometaš Milana Kaka već sve dogovorio s Real Madridom, te da će od sljedeće sezone obući njegov dres, oglasio se Kakin otac i agent Bosco Leite.

As i Marca su tako objavili podatke da će transfer Kake u Real biti vrijedan 63 miliona eura, ali Bosco Leite oštro demantira takve navode.

"Ne postoji nikakav dogovor između Real Madrida i mog sina, a kamoli da je on išta potpisao. Kaka je usredotočeniji no ikad na završne utakmice sezone i nosi Milan u svojem srcu. Sve informacije o Kaki su vjerodostojne tek onda kada ih objave ili klub ili njegovi predstavnici, dok su se ostalo izmišljotine", rekao je Kakin agent za Milanove internet-stranice.

I bivši Realovi predsjednici rabili su Kaku u svrhu svojih predizbornih obećanja uoči predsjedničkih izbora. Učinio je to i Ramon Calderon 2006. godine, ali nije uspio Brazilca dovesti na Santiago Bernabeu.

Kakin aktualni ugovor s Milanom istječe 2013. godine, a njegova godišnja zarada u redovima “rossonera” iznosi devet miliona eura. U zimskom prijelaznom roku Kaka je imao bogatu ponudu Manchester Cityja tešku stotinjak milijuna eura, koja mu je jamčila 15 milijuna godišnje plaće, ali ju je odbio.