Cristiano Ronaldo
0
"Moj san je bio odlazak u Real "
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RONALDO-ZAUVIJEK NAJBOLJI!!!!!!!!!! VOLIM TE!!!!!!
ronaldo, gadiš mi se..... ne znaš ni ti šta izjavljuješ
ronaldo najbolji si igrac
Samo kad mu vidim sliku povraca mi se .Fuj !
doc potpisujem
pederčinoooooooo jedna.... ne znam ima li mi mržeg fudbalera nego ovaj RONALDO.....
ma moze on nama ic na zivce al njemu svaka cast
zato ce ovaj kad tad da dodje kod tog doktora i falit ce mu para da se izljeci;-) vjeruj mi, kad tad.
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj Ovo mi je najodvratniji fudbaler u istoriji fudbala. Da mu hoce nogu amputirati
al pazi ovo, ne dobija on te pare samo zato sto pika loptu, on ce svojom popularnoscu doprinijeti, da klub od dresova, reklama i raznih drugih gluposti zaradi jos vise nego sto njemu daju, a doktor nece svojom popularnoscu doprinijeti da klinika ista zaradi. zbog toga i jeste tolika razlika u platama ;)
Koji je ovo anus... Do neki dan je izjavljivao kako neće otići iz Man Utd....
boli me \'nesto\', sto je tvoj san bio odlazak u real..... pedercino odvratna.........
barwo doc! uz tebe smo! je\'o zapd
Sedmična plata Portugalca iznositi 356.334 KM, a da njegova dnevnicaiznosi 50904 KM. Po satu će zarađivati 2120 KM, ili svaki minut po 35KM, odnosno svaki sekund mu kane kovanica od pola marke. E sad, Jedan kvalitetan doktor u Madridu prima mjesečnu platu 7000KM A Ronaldo prima 350.000KM. Sad nek mi neko kaže vrijedi li taj isti Ronaldo za 50doktora??? Njegova jedna plata može cijelu kliniku da drži na jaslama? I to mi je kapitalizam???? Doktori gule po 10god stolicu, ovaj pika loptu i još ima punu medijsku pažnju... fuj - TRULI ZAPAD!!!
PLAČIPIČKA