Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocrkala bi vlahadija od zavisti kad bi Dzekson otisao u kraljevski klub. A Dzeko bi tamo procvao, to je nepotrebno podvlaciti. Klub koji daje mnogo golova i u kojem je napad jedina opcija (osim kad igraju protiv Barce, lol) i koji tezi iskljucivo prvom mjestu u svakom takmicenju jednom elitnom napadacu moze ponuditi zaista mnogo.
Šuplja !
Đeko je odlican igrac i zasluzuje da igra u realu ipak je on najbolji napadac balkana
http://www.bubni.com/real-madrid-i-tri-jebaca-malo-jaca/
Dzeksion jebi him ebejku !!!!
ovo je sigruno bilo prvo aprilska sala od suna,,malo preranili.... pa dzeko je za trecu njemacku ligu napadac.
Real madrid uništava fudbalere i i Džeku bi sažvakao i ispljunuo.Njemačka(Bayern) ili Italija(Milan)su prave lige za njega,jer su sporije,igra se manje utakmica tako da igrači mogi igrati do 37-38 godine.Real je u karijerama poznatih fudbalera bio jedna od posljednjih stanica.Ako dijamant ikad ode u real volio bih da to ne bude sad jer ko će navijati za PROKLETE FAŠISTE!
U Realu ni Benzema nije uvijek u prvoj postavi. Nema Dzeko sta traziti tamo. Higuain je dvije klase iznad njega pa nema mjesta uvijek. Koliko bi se tek sa Dzekom eksperimentisalo. U Realu moze igrati samo kup utkmice i to u prvom kolu.
Ma kakav Džeko , šta će mi on u Realu ?!
Od klupe do klupe .
A tebi kara .
DZeko u Realu wauuuuuuuu samo nemoj biti kloc ko onaj Baljic i sve ce biti ok.
kud ces dzeko u real i krizinu nositi na prsima??? nijjednom muslimanu nije dozvoljeno da igra za bilo koji klub na cijem grbu je krizina/krst...i jos nesto vjrovatno bi na klupi bio i u realu
gdje ima dima ima i vatre.. gdje ce zavrsiti to su spekulacije, a to da ide postaje sve jasnije. ne vidim kako Dzekson moze ostati u Citiju, pogotovot poslije navodnog sutrasnjeg povratka Teveza u tim.. Ja bio lojalan, trenirao, guro se.. i ovaj proso dodje i zaigra prije mene.
ufff moze :))
Bio bi pravi merak gledati Dzeku u el-clasicu kako otresa Puyola i zabija pored nemocnog Valdeza...a Ozil, Kaka, Benzema, Xabi i dr. skacu na njega da proslave pogodak...
Proturice ti Messi Kroz noge i sta si onda napravio, sjedi tu gdje jesi zar nije zadovoljstvo gledat one portugalske c..igane kako placu :)) BTW - Zelim ti sve najbolje pa makar i u tom s..eljackom klubu