Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj da im hoce Insallah oduzet domacinstvo SP-a.
Boolshit!!!
vidi ovih budala, čuj protestuju hahaha,sjedite,popijte koju kaficu i govorite biće bolje biće bolje .
Kakvi smo baksuzi odgodice SP i necemo ni otic :/
Postoji rezervna destinacija FIFA misli na sve ;)
nemose se sp promasiti jer bi se onda igralo u njemackoj jel u mexicu jel u americi...
Ovo nije dobro,i Brazil izgleda nije dorastao ovakvim manifestacijama,svaki dan neko pokraden napadnut,sta ce tek biti za svjetsko prvenstvo pa tek onda Olimpijske igre..Daj boze da se brzo rijesi ovo.
Mislio sam da si veliki musliman Zakire,a ti ni na džumu ne ideš...
Moj grijeh sprijecen sam ostao sam bez auta danas a svako za svoje grijehe placa.
predvidjam da ce biti otkazano i svjetsko prvenstvo u brazilu i da ce se sa zakasnjenjem odigrati u njemackoj...posto je njemacka jedina uvijek spremna za sve...
Ma to bi bila spica pa da se mozemo skuckati i otici na koju tekmu ako Bog da.
NEMA DRUGOG BOGA OSIM PUTNIČKOG ( osobnog ) AUTOMOBILA :)
Najpametniji su današnji muškarci Saudijske Arabije: Veoma je važno da tamo žene nemaju pravo glasa na izborima, jer mogle bi glasati za nekoga ko bi se zalagao da i one mogu upravljati putničkim ( osobnim ) automobilom.
TIHO RAZGOVARAJU GLASOVI: Strah: ... A kakav si ti muškarac kad nemaš automobil ? Užas: ... Nisam ja muškarac, ja sam samo pička !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)