Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@AMERIKA: naravno, pogotovo ako spanija bude igrala ovako dobro kao protiv Paragvaja :P
fakat samo srbe mogu zaustaviti švabe, kapa dole srbima TJ NJIHOVOJ odbarni !
@ mosnjo: sestru ti nagg__uzim i to na 10 %. frustrirano kopile. sigurno u svojoj sumi nemas ni koru hljeba da grickas.
RAD, RED, DISCIPLINA moraju biti nagradjeni. Tako ce biti i u nasoj Bosni kad Sandzaklije u oktobru preuzmu vlast. Fahro Radon i SBB od lijenog bosnjackog naroda napravice Nijemce.
DEUTSCHLAND ÜBER ALLES! Super tekma
M(L)eesi se vraća kući ! puhahahahahaha
Dođi kod nas na 1% u Brčko,malo ali kvalitetno a još dijeli manji entitet na dva dijela,iiihuuuuu
Hladno Njemacka raskova Argentinu ko supu haha
MARADONA se sada zove mOradoMa. hahahahahahahahahahah
Sta sad sve svaljujete na Messi-ja ? Pa momak ne moze igrati sam ! Maradona koji je ovdje najveci krivac ga je stavio da igra na poziciji koja nije njegova pozicija,od njega se ocekivalo da daje golove i asistencije a to je pored Teveza i Higuaina -.- nemoguce . Messi je imao savrsena dodavanja i asistencije ali jednostavno njemu nije imao ko dodati,a da sam prodje 10 igraca .. pa to niko ne moze,i on je samo covjek,Zato Messi respect,nazalost igras u reprezentaciji koju vodi covjek koji za sad nema nikakvog trenerskog znanja ali zato sada pocinje klupska sezona u kojoj ces opet briljirati kao i uostalom najbolji klub - Mes que un club ! Detschland svaka cast,uvjezbana ekipa,i pokazali ste njemacki mentalitet :) Deutschland ueber alles ! Espana sretno veceras :))
ma i njemci skontali dok ne pocnu stavljati bracu muslimane, nas turke, arape, ko francuzi 98 da nece osvojiti SP
hej nemoj da zovemo opet klokane j.ebace
njemacki MUSLIMANI deklasirali argentiske KATOLIKE .. MUSLIMANI cjelog svjeta slave veliku pobjedu islamskog tima
Zivela Australia !!! hahaha hahahahahaha
J.E.B.E.M TI SUNCE SAMO SU SRBI POBEDILI BUDUĆE PRVAKE SVETA!!!