Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o Zenici kao o neosvojivoj tvrdjavi. Jos da ovi ispuse od Austrije - i slobodno se vratite na Kosevo, bice isti omjer poraza i pobjeda kao na Bilinom.
Kad pisete Bilino polje (i mislite na stadion) onda polje ide malim slovom, a kad pisete Bilino Polje onda se misli na naselje u Zenici.
Izvini a gdje ti je to naselje Bilino polje, iz Zenice sam al stvarno ne znam da ima?
nisam iz Zenice, pa nisam upucen dal' ima naselje ili nesto, ali sam samo htio istaci da se stadion Bilino polje ne pise kako su oni napisali
Čuj trenirali na Bilinom, pa čemu služi jebeni trening centar, kome je onda otvoren i zašto su pare potrošene ako se ne koristi. Nije ni čudo što nas prozivaju "glupi bosanci" mi se trudimo da taj epitet i opravdamo
ČUJ ZMAJEVI?PREVISE JE TO NAPUHANO...BOLJE JE DA IMAMO NAZIV BOSANSKE BALERINE