Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUGO MOJA, TROJICA SJEDE NIKO NIKOG NE JEBE 5% SVI DRKAJU MOBITELE I PIŠU STATUSE
cuj na mini pripreme pa da se podjele na dvije ekipe...zvasta od ovog Jagodica cuti ! Za to treba zvati samo nase domace igrace a ne da mu za ovu zenzanciju dolaze sirom evrope-ja debila !
Ala se pravi i Jagodic blesav, evo da mu ja javim ko mu nece sigurno doci, Prcic (odjebao ga), Besic (odjebao ga) i Mirko Maric iz Sirokog, njega je istovremeno pozvao i hrvatski selektor, 3x pogadjajte kojem ce se odazvati...
Ovo je mlada rep. Kakve veze ima Safet sa njom i slični vaši komentari ?!
Samo se sada nemojte svađati oko toga da li treba sve utakmice da igraju u Zenici ili ne trebaju. Malo podrške mladoj ekipi je ja mislim važnije sada. Meni je lično svejedno gdje igraju, samo da imaju dobru podršku sa tribima i da se maksimalno zalažu; sve ostalo će doći. ;)
Covjece, u sportski centar u Zenici je ulozeno 10 miliona, i oni se pripremaju na Ilidzi, a utakmicu ce igrati na stadionu Otoka. Ko je ba ovdje lud :D Pa sportski centar posjeduje 2 terena, prava i vjestacka trava, pa neka biraju, imaju sobe, krevete, sve, i oni opet Ilidza i Otoka :D Finansijsko pitanje; koji qurac placas taj hotel na Ilidzi, a i iznajmljivanje stadiona Otoka, a imas sve svoje i ne bi trebao nisat platiti ?
Samo bulje u mobilni... Nema tu ekipe.
Selektoru još niko nije otkazao, ali možda selektor otkaže! Zakasnio na vlak!:-) :P :P
Koji ce vama q*urac onaj sportski centar u Zenici, pa ja !? :D
za slikanje sa Blaterom