Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad se u svlacionici niko ne smije skinuti pred njim!
bas je sladak heheheh
A sto nije priznao da je porijeklom iz srbije ???? Izgleda da ga je toga vise stid hshaha
Svaka mu cast kad je imao hrabrosti priznati.Kakve veze ima je li neko gay ili nije?Zar nije vazno da li je dobar covjek,ili u ovom slucaju kakav je u poslu koji obavlja? Znam da se ovo kosi nekim religijskim normama,ali ja ih ne osuđujem. Gledajte ljude na osnovu djela koja cine,ne na osnovu vjere,rase,nacionalne pripadnosti, ili sekssualne orijentacije.
NE RAZUMIJEM ZASTO NAS MRZE ? ?
Vele iz svlacionice, Anton je vazda iso na gol kad smo trenirali penale !?!?
Ne kontam logiku ovih sto mrze pedere, jer sto ima vise peskira to vise treba ostaje vama, ali vi te trebe svakako necete povaliti jer ste levati i ne znate. Na kraju jedan logican zakljucak; ovi najglasniji protivnici pedera su u stvari upravo to - pederi!
šta ak je mogo edin more ion đeka na klupici zvanoj klušćaga ili ti mjesto za prosjećne igraće
daj ba Alene odjebi! poredis se sa zivotinjama zato sto jesi zivotinja! ako ti je normalno pederisanje idi u holandiju pa se udaj!
Homosexualizam je prisutan od davnina,pa čak i kod životinja.Životinje se često upuštaju u istospolni sex kako bi vježbali parenje i ispoljavali svoju sexualnost.Religija uči mržnji,pa nas je tako naučila da mrzimo i homosexualce.Da nema mržnje koja dolazi iz \"svetih\" knjiga homosexualizam bi postojao samo kao čin,a ne kao sexualna orijetacija i pederi ne bi marširali okolo tražeći svoja prava i ne bi se upuštali u gay brakove i veze.Ljdi bi vjerovatno u mladosti imali povremena gay iskustva iz istog razloga kao životinje pa bi takve aktivnosti sa starenjem iščeznule.
Treba dići medijsku frku da nam prijete horde pobesnjelih gejeva from outer space. To bi ujedinilo bosanskohercegovačka stada. 3 ekstremističke vjere - 1 narod.
Zbog budala koje podrzavaju pedercine citavo drustvo ide u propast
DVA METRA OD MENE !
TREBA GA POD NOZ
Obicno ovi sto su najglasniji protiv homoseksualaca i zele da ih nabijaju na kolac, najvise mastaju kako bi ga bilo fino primiti. Ili su ga vec mozda primili? Eto vidite da nije bilo tako strasno:) Uzivaj narode dok mozes!
peder se ne rodi takav, nego postane svojom voljom...a sve pod uticajem okoline i odgoja, tako da se ne moze reci da je prirodno ili bogom dano...zbog toga ga treba na kolac...pa nek uziva
Pedera u BiH na svakom koraku ima,a tako isto i kod arapa samo sto je takva sredina da niko od njih nije slobodan da kaze javno,a ovo i nije neka vjest jer toliko pedera igra taj fudbal,tako da ovo je nepotrebna vjest,briga me sa kim se on sexa,toliko ne vazno za raju isto kao i svi bezvezni naslovi po mediama.