Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci... Svaka cast, tako se brane boje domovine!!!
čestitke mladoj selekciji BiH...samo naprijed, nek crknu dušmani....
Idite jedan,nije vazno ko je dao golove,bilo da je Srbin,Hrvat,Bosnja,to je nasa reprezentacija u kojoj svi igraju i postizu nesto.Vasi i nasi ne postoje ovdje.To sto si ti malouman,to je tvoj problem.
Ljepo je vidjeti i srpska imena u sastavu Bosne i Hercegovine valjda ce to pomoci da komsije iz Republike Srpske navijaju za nasu zajednicku zemlju a ne za Srbiju.
bravo Vlado,bravo Bilbija,bravo Stevanoviću,bravo svi sinovi Bosne i Hercegovine
Jeste se pretrgali Vi (gospoda iz redakcije) sa ovim clankom. zaista sramota. dvije recenice napisali o pobjedi mladih. pa to su nase buduce zvijezde. zaista jadno.... niti sastava, niti kakva je atmosfera, ama nista.
drago mi je cut ovaku vijest svaka cast!
bravo momci, svaka cast. a nase televizije sram bilo sto niko nije prenosio.
ma hajde molim te...nisu spaniju pobjedili ili euro2012 osvojili....zaboli me....ja na konkurencije jake- San Marino...pihhh
gledaj muharema dijasporca stavio BHF i kaze ima li musliman...bravo!
Ima li nekog muslimana u ovoj reprezentaciji?
Cestitam cijeloj reprezentaciji na trudu, posebno selektoru Jagodicu, Bilbiji i Stevanovic!!! naprijed Bosno i Hercegovino!!
PA ZAR NISU SVI NASI MOMCI???
gu.zi ti mamu svoju, ko sto si naucio, majmune huskacki, internet junacino
pogledaj malo sastav prije nego sto kazes gdje su \"nashi\" .. svi su nashi.. i odlican je sastav.. bravo Vlado, BIH: Tomović, B. Čolić, Sipović, Markić /od 61. Dupovac/, Zahirović, Grahovac /od 80. Handžić/, Bilbija (c), Višća, Zakarić /od 69. Durak/, Kvesić, Stevanović. bravo momci.
Bilbija i Stvenaović? A gdje su naši momci? Ili su oni samo za sjedeći nogomet?
BRAVO JAGODIĆU SLOŽIO SI EKIPU BILO JE VRIJEME