Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zugaj, zugaj... pisonja! S\'a ima u PS? Kakvo je tamo vrijeme? :D
popisam se na ovakve izdajnike. dabogda nikad ne izaigro za bih jer je ne voli iz srca samo iz licnog interesa. zivijo pjanic i srce bosne.
mma nista se bitno nece promijeniti. Po novom sistemu nemaju fiksnog playmakera, a Miske ce sa lijevog boga naravno s vremena na vrijeme ici i u sredinu i biti jos ofanzivniji jer zna da su sada iza njega 2 defanzivna vezna umjesto jednog.
jos uvijek onaj gurbet Josue iza mene igra?! Ccccc, pa nije ni cudo sto smo fasovali ovoliko golova.
Miske je mozak ekipe, on bi trebao igrati playmakera. Mislim da nije dovoljno brz za lijevo krilo.
TAMAN UMJESTO HADZICA U FK SARAJEVO.
hahahahahahahahah sarajevo-x citam samo zbog komentara!!! ljudi, genijalni ste!!!
\"Da bi se mogao jednako dobro snalaziti u bočnoj ulozi Misimović je pokazao već u prvoj utakmici njemačkih prvaka na južnoafričkoj turneji: namjestio je gol sunarodnjaku Edinu Džeki\" Jaooooo koji ste vi moroni, pokazao je da će se tu dobro snalaziti tom jednom asistencijom na nekom žblj turniru u Africi...svaka vam čast. Da ste malo upućeniji znali bi da je Misimović u Nurnbergu čitavu sezonu igrao na poziciji lijevog krila te ga je nakon te sezone upravo Wolfsburg doveo kod sebe....
dzeko na go,,, al se ismija majko moja... ma miske je majstor, ako treba da igra zadnjeg veznog igrace, ha ya
džeku na go treba, visok je
Na kojoj god poziciji igrao, on je majstor.