Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Misimovicu, ti si igrac, trebas se dokazivati na terenu. Nisi Bakir Hadziomerovic da sve kritikujes... Ako si dovoljno dobar, nece te niko izbacivati. Smanji malo hranu, pravi si gurman... Stomacinu odvalio i jos se bunis. Kvalitet imas, al si fizicki pao dosta...Snosis krivicu zajedno s ostalim igracima. Sam si to rekao.
e moj miske ti si dobar kolko je messi los
kec iz satrovackog, ne mogu se bas sve rijeci okretat, da si sarajlija to bi znao.
@ Samo Bosna Tacno. Nisu ni u oni u nekoj formi, ali se ne prepucavaju sa trenerom preko novina i glume dive. Ovo mu definitivno nije trebalo. Ipak, Miske je nas i trebamo mu dati podrsku. Kad Miske ne igra dobro, ni Edu nam nesto ne ide... :(
MISHKE JE BOG samo da se zna,dao je vishe ovoj zemlji od svih nas koji pishemo na ovom portalu, eto vam Ibishevica i Salihovica nisu ni oni u formi
koja primadona, smiješno
Misimovic umislio da je neki strasan igrac, pa sad glumi cim se osjetio u centru paznje!!! Tako je uradio i reprezentaciji protiv portugala, bas je tad nasao da se svadja sa Ciroom i da se duri, kad je bio najpotrebniji. Nije njemu 22 godine, on je svoje odsvirao, od sada ce pruzati sve slabije i slabije partije!!
BJEŽI MISKE IZ WOLFSBURGA!!! AH, TAKO BIH VOLIO DA MISKE ZBRIŠE U NEKI JAČI KLUB... BAREM U ARSENAL ILI LIVERPOOL POGOTOVO. LIVERPOOL IMA GERARDA, ALI IPAK JE ON MALO VIŠE (DH) (SH), TJ SREDNJI HALF... NEMA LIVERPOOL KLASIČNU 10-KU KAO ŠTO JE NAŠ MISKE.... MADA ZNAM DA JE NJEMAČKI \"BILD\" DOSTA \"SENZACIJA\" NOVINA (DA NE KAŽEM DA LAŽU MALO PREKO MJERE), IPAK BIH VOLIO AKO BOG DA - MISIMOVIĆ NA LJETO U LIVERPOOLU!!! ;-) SRETNO ZMAJU NAŠ, MISKE!!! ;-)
Za koga Zvjezdan navija u ex-Yu fudbalu?Verovatno za Zvezdu,da je za Zelju zvao bi se Zeljko...
ccccvrrrrrrrrrrrrrcak pazi eto orla.Pojescete tvoja pticurina. A vala bas cccc i boze sacuvaj.
Misimovicu,Misimovicu.....prosle sezone dosegao si svoj vrhunac, i umjesto da nastavis da igras i da se potvrdjujes...ti izigravas zvijezdu.E\' moj, zvjezdane-moja kometo.
miske je jedna velika ckurinapi. pokazao je to kad smo igrali protiv portugala, a i sad ponovo. umislio si da je zidan. e moj miske, pa da si tako dobar kao sto mislis, ne bi te on izvlacio iz igre, a i wolfsburg ne bi bio 12 na tabeli.
@cccc prnem ti u ta usta šupačka;)
napokon, da ne igras vise s onom poturicom djekom.
OJ OTVARATE ZNACI SEZONU I SA MISKETOM... AJMO JEDNO HILJADU DVJESTO TRIDESET OSAM CLANAKA DO JUNA O TOME GDJE CE MISKE COPY-PASTE -ACI OD NOVINARA , MOZGOVI SU VAM MANJI OD ZRNA GRASKA!!!