Povratak otpisanog
0
Misimović postigao gol za Dinamo
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O la, laaaa iz PENALA :DDD Haj nema veze, bitno je da je zabio :))
Bravo Miske, legendo!
bravo Miske,uvjek ces biti u srcima BiH navijaca.......
ma okakvom dzeki vi pricate otisao frajer u man city ko fol on je sad zvijezda a ovamo nema vremena da izvadi vizu da igra za reprezentaciju a neznam jel iko cuo sta je miske izjavio :da zeli da bude u dobroj formi zbog toga sto njegova reprezentacija igra veoma vazne susrete uskoro i da zato ide u dinamo m. e to je pravi igrac a ne ko onaj kloc dzeko ono je fuj igrac miske je bog za kloca dzeku bog .NAPRIJED KRALJU
TOOOOOOOOOOOOOO MIISSSSSSSKEEEEEEEEEEE!!!! PS. GALATA-SALATA-SARAY OPET P0PUŠlLA (SADA OD FENJERBAHČEA) !!! FORA HAĐIJU KRIV MISKE, A ONO GALATA NEJMA PARA DA ISPLATI WOLFSBURGU MISKETA!!!
A Edin Dzeko!!!???obara rekorde na klupi!
Zabi ga Miske brat
http://www.youtube.com/watch?v=lTbo82ionI8 Evo i hajlajta, pošto se redakcija nije potrudila (da je džeko, bila bi i galerija)
Kreirajte Zelju i osvajajte titule: http://www.powerplaymanager.com/r603369
miske samo trpaj lafe
zvjezdan for president ! kako god da igra uvjek sastavi par dobrih poteza na utakmici
ču povratak otpisanog?! ako ste ga vi otpisali jer ste prezauzeti uvlačenjem u džekino dupe, ima nas koji nismo skrenuli s pameti da otpisujemo svog najboljeg igrača. i, btw, gledao sam utakmicu, odlična je bila, miske ih je iz voza pobacao.
Mozda zato sto igra u rusiji....kako si samo glup
Nismo mi znali da njemu treba ćirilica jbm li mu pleme čhetaljsko....Cvecdane neka te gore, povedi Safeta i nemojte nam se više vraćati....zaista je tvoje ponašanje nedolično odkako si istjeran iz CCCC reprezentacije
U jbt koji majstor...
ovako bi i Dzeko znao da dadne gol..
Wau, kako je samo doodaaar!