Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISTEKLA MINUTAŽA ZA PLAĆENE REKLAME. UKOLIKO ŽELITE NASTAVAK DOPLATITE.
konacno da se malo odmorimo od dzeke i pi.zdarija oko transfera kojekakvih sve mi nesto lici na to da ce obojca propast ovu sezonu za razliku od napredovanja u prosle dvije
...\"Opcije razmjene između FKS i Wolsburga su ozbiljno razmatrane sve dok uprava njemačkog prvoligaša nije shvatila da bi FKS ovo moglo napraviti tek 2044 godine kada Škori i Alaimu bude 60 godina , jer bi tek tada moglo skupiti novac za razmjenu..s obzirom da ti fudbaleri nisu bili vrhunski ni kad su imali 20 godina,odustali jer postoji realna šansa da sa 60 godina fudbaler ne može pokazati sve što zna a i tada će FKS igrati u drugoj ligi a Džeko ni u tim godinama neće u drugu ligu..\"
Moja je zelja Dzeksonu i Misketu da u narednoj sezoni razvale Bundes Ligu, ako Bog da, i da se do godine odrijesi kesa za njih. Boze zdravlja, trazice njih, nece ni pitati za cijenu. A ovi ljubomorni, molim Vas da se \'u najvecem redu i miru\' vratite sisanju motke i ne ometate vise javni virtuelni mir.
Pravi si i orginalni Bosanac. Nisi trebao prošle godine s klubom potpisati novi ugovor, koji te sada koči i otežava situaciju. Svi smo mi Bosanci takvi nemamo čime razmišljati. Ti zaista imaš u nogama ali nažalost u glavi ništa, a šta ćeš takvi smo i gotovo
STARA FINTA STAROG LISCA HONESA !!!!! ;-) U PRAVU JE HONES 100% SA SVOJE STRANE ŠTO TRAŽI PUNU CIJENU OD 40 MILIONA EURA I ŠTO NE PRISTAJE NA NIKAKVU NATURALNO-CINCARSKU \"RAZMJENU\" U VIDU KOMPENZACIJE \"NEŠTO LOVE + OLINJALI DIJEGO ILI MUTAVl HUNTELAR - .... SAAAAAAAAAAAMOOOOO ... P A R E !!! ;-)
AL U K.U.R.C.U
folvageeeen ananananaaannn kucaaa posoooooo
samo vi zavrsite sljedecu sezonu kao proslu...i nema zime za vas
neka vasih glupih komentara ostavite to zaebe pa nedaju se dijamanti tako jeftino
Eto,sada mogu *urcu šlagera pjevati, što bi rek\'o naš narod.
http://url.ba/porno
Eee moj dzeko sto imas menadjera u p.m. sto te nagovori prosle godine da produzis ugovor sa wolfsburgom.pa i budala je znala da ce samo povecat obestecenje za razliku od prosle godine..
pa i ove vijesti dosad su u 90% slucajeva bile produkt bujne maste novinara kandahar x coma. kakav dzeko i milioni, tek potpisao prosle godine cevorogodisnji ugovor sa wolfsima. oni ce mu i biti zadnji klub i maksimalni domet karijere.
baš mi je zao sto je ovako, nece sarajevo-x imat o cemu pisat sad...