Prijateljska utakmica
0
Misimović dva gola, Džeko jedan
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosanci, \'ebite im nanu !! :)
Zeljeznicaru se na pripremama u Medjugorju ukazala Evropa ?
I fucking love this guys!!!!
vala baš ste dosadili s tim Džekom, svaki vikend jedan članak \'Džeko dao n golova\'. Još sad kad počnu i srijedom a jojmenejoj....
Ponosan sam sto sam Bosanac kad ih vidim, bravo momci
Dobro je da su ostali zajedno.Bravo momci.
@zastava to ti je alzirska zastava. Karim Ziani igra sad za Wolfburg. Veoma dobar igrac. Dvije asistencije danas. Alzirac je, tako da su njega dosli bodriti.
Pored ovako lijepih golova ti gledo okolo ko je kakvu zastavu donio, ccc, a nije za tebe fudbal, za tebe treba organizovati kamermana da snima samo tribine. Miske i Dzeko su jos jedom pokazali da su medju najboljim igracima svijeta.
Bravo dijamanti!!!
a piva u rukama, ccccccccccc
Idemo u evropu, zaustavite pa vidite @ 5:46
Imamo mi vjernika na pretek pa su donijeli vjersku zastavu i postavili iza gola, ili siu mozda neki pakistanci??
daj boze da samo dzeko zaboravi milan i da se koncetrise na sledecu sezonu. imamo najbolje napadace svijeta, steta da ibra igra za svedsku, da je kod nas GRMILO bi. super za nas bosance(svjedno koje vjere) da se nasom ekipom indetificirati mozemo. za nase igrace zna citav svijet. NAPRED MOMCI!!!
@dzdzdzooo Hahahahhaaha...Joj jest tipe šega..hahahaahahahahhhaa...joj, evo stomak me zaboli od ovog inteligentnog humora haahhahahaha...Hajmo svi sta cekate, pa ovo je nesto najsmijsnije hahahhahhhahahaha...Joj, pitaru nemoj vise..tako si smijesan ahahahahhahhaa...
PRimjetiteli koliko je Miske smršao!?!?! Za to su ga svi dosadašnji treneri kritikovali, lijen trenirat, trom, viška kila - a sad ko dječačić. Bravo profesionalac. Puno uspjeha Tebi, Dzeki i ostalim Bosancima i Hercegovcima u Bundesligi PS. Lijepo je vidjeti naše navijače sa našim zastavama bez smrdljivih nacionalista, ružnih parola i fašista. Bravo momci!